Hur kan du köpa Wereldhave-aktier?

Wereldhave NV är ett holländskt företag som investerar i fastigheter i länder över hela världen. Wereldhaves huvudkontor är etablerat i Haag och Wereldhave är noterat på AMX Index i Amsterdam. Överväger du att investera i Wereldhave? På den här sidan hittar du det bästa stället att köpa aktier i Wereldhave. Du kan också hitta aktiekursen för Wereldhave här.

Var kan du köpa Wereldhave-aktier?

Har du förtroende för fastighetsmarknaden de närmaste åren? Tror du att ekonomin kommer att bli bra? I så fall kan det vara attraktivt att köpa aktier i Wereldhave. När du köper aktier är det klokt att välja den billigaste parten. På så sätt förblir din potentiella spekulera hög. Vill du köpa Wereldhave-aktier? Du kan direkt köpa Wereldhave-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

 

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Wereldhave-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Är det klokt att investera i Wereldhave?

Huruvida det är klokt att investera i Wereldhave-aktier beror mycket på den ekonomiska situationen. Wereldhave är läroboksexemplet på en aktie som klarar sig bra när ekonomin presterar bra. När allt kommer omkring lockar köpcentra fler betalande kunder, vilket gör att fler parter vill hyra utrymmen i köpcentren. När ekonomin går dåligt ökar vakansgraden och ett företag som Wereldhave tappar pengar på grund av det.

Innan du köper Wereldhave-aktier är det därför klokt att noggrant analysera den ekonomiska situationen. Jämför också Wereldhave med konkurrenter: på detta sätt kan du avgöra om det inte är mer attraktivt att köpa aktier från konkurrenterna.

Vad letar du efter när du investerar i Wereldhave?

Wereldhave är ett fastighetsbolag. Detta innebär automatiskt att priset på Wereldhave är mycket känsligt för konjunkturcykeln. Du såg detta till exempel under krisen 2008: fastighetspriserna sjönk. Det är därför klokt att ha ett brett fokus när du vill investera i Wereldhave. Titta inte bara på det aktuella priset utan också på den globala ekonomiska situationen.

Grundande av Wereldhave

Företaget Wereldhave grundades 1930 och de är fasta i att investera i fastigheter , såsom kontor, köpcentra och bostadsfastigheter. Wereldhaves spekulera härrör från hyresintäkterna och värdet av dessa fastigheter.

Wereldhave brukade investera i många länder runt om i världen, inklusive USA och England. Numera fokuserar företaget främst på Europa. 44% av dess investeringar sker i Europa, 30% i Belgien och 26% i Frankrike. Med detta lokala fokus är Wereldhave alltid på topp med den senaste utvecklingen.

Det är fördelaktigt att Wereldhave äger fastigheter fördelade på olika regioner. Du ser regelbundet att en region presterar mindre bra, medan en annan region presterar bättre. Detta kan också vara en bra anledning att köpa aktier i Wereldhave.

Wereldhave-aktiviteter

Uppdelat på fastigheter kan investeringsportföljen i Wereldhave NV grovt delas in i följande sektorer: kontor för 3% och detaljhandel för 97%. Dessa procentsatser är naturligtvis vägledande, eftersom de kan förändras något för varje nyinvestering.

Det faktum att Wereldhave Real Estate Fund aktivt förvaltar köpcentrum, (åter) utvecklar sina projekt, sprider sina risker och har lokal kunskap och närvaro skiljer det från andra fastighetsfonder.

Det är dock tydligt att investeringar i Wereldhave medför risker: särskilt kontor och butikslokaler då de kan minska i värde när ekonomin går dåligt. Företag försöker sedan spara pengar och folk shoppar mindre. Köpcentrum hotas i alla fall av den fortsatta tillväxten av onlineshopping.

Fokusera på Europa

Wereldhave meddelade i början av 2012 att de främst vill fokusera på fastigheter i Europa. Som ett resultat kommer de att dra sig tillbaka från USA och all egendom där kommer att säljas i olika delar. Den första byggnaden har redan sålts i början av 2012 och under tiden äger Wereldhave inte längre någon fastighet i Amerika.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *