Hur kan du köpa Wolters Kluwer-aktier?

Wolters Kluwers är ett nederländskt förlag som skapades 1987 genom sammanslagningen av Kluwer-förlag och Wolters-Samsom-förlag. Vill du investera i det här förlaget med en lång historia? Du kan på denna sida läsa var du bäst kan köpa Wolters Kluwer-aktier. Du kan också se aktuellt aktiekurs för Wolters Kluwer här.

Var kan du köpa Wolters Kluwer-aktier?

Har du förtroende för Wolters Kluvers publikationer? I så fall kan det vara intressant att köpa aktierna. Innan du gör det är det lämpligt att göra tillräcklig undersökning. Vill du köpa Wolters-Kluwer-aktier? Du kan direkt köpa Wolters-Kluwer-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

 

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Wolters-Kluwer-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen för Wolter Kluwer?

Är du nyfiken på aktuellt pris på Wolters Kluwer-aktier? Nedan hittar du ett diagram med priset på CFD-aktien Wolters Kluwer. Genom att klicka på knappen kan du omedelbart utföra en handel.

Är det klokt att investera i Wolter Kluwers?

Innan du köper Wolter Kluwers-aktier vill du förmodligen veta om detta är ett klokt beslut. Företaget håller fortfarande på med olika utvidgningar. 2017 förvärvade till exempel Wolter Kluwers Italiens Tagetik och Belgiens Adsolut. Företagen Provation Medical och Clearlake Capital Group avyttrades däremot. Det faktum att Wolter Kluwers ständigt är i färd innebär att företaget kan gå med de senaste globala trenderna.

Wolter Kluwers uppnår för närvarande det största beståndet av sin omsättning i Amerika, följt av Europa. Asien och resten av världen tar bara in några procent av spekuleraen. När du vill köpa Wolter Kluwers aktier är det därför särskilt viktigt att undersöka hur företaget presterar i Amerika och Europa.

När du funderar på att köpa Wolter Kluwers aktier är det klokt att noggrant undersöka det underliggande rörelseresultatet och företagets vision för framtiden. Jämför också Wolter Kluwers prestanda med tävlingen. Först när du är säker på att företaget kommer att fortsätta att prestera bra i framtiden är det klokt att köpa Wolter Kluwers aktier.

Vad gör Wolters Kluwer exakt?

Wolters Kluwer är ett modernt förlag. Det holländska företaget försöker ständigt genom innovation att ge företag nya sätt att göra information tillgänglig. Tror du att publicister fortfarande är relevanta? I så fall kan du överväga att investera!

Historia av Wolters Kluwer

Ursprunget till Wolters Kluwer går tillbaka till 1836, när JB Wolters startade en bokhandel i Groningen. Senare kom JB Wolters förlag fram ur detta. Efter några år, 1858 för att vara exakt, hade Wolters en direkt konkurrent bredvid, nämligen P. Noordhoff. Båda Groningen-förlagen var huvudsakligen aktiva på utbildningsmarknaden.

Samsom-förläggare grundades i Alphen aan den Rijn 1882 för att förbättra den kommunala förvaltningen. Samsoms förlag insåg vid något tillfälle att det fanns ett behov av tryckta juridiska texter och juridiska kommentarer, påsåvis skapades bokförlagsföretaget.

År 1889 grundades därför förlaget Kluwer som förvärvade publikationen Vakstudie för skatteexperten. Detta gjorde Kluwer till en av marknadsledarna i litteraturen om skatteregler. WEJ Tjeenk Willink gjorde sitt genombrott som juridisk förläggare 1913 med publiceringen av det första numret av Nederlandsche Jurisprudentie. Under både första världskriget och andra världskriget hade affärsvärlden ett större behov än någonsin för effektivitet och med det formulär och administrativa system uppfyllde Samsom detta behov.

Wolters Kluwer

Fusionerna

1968 slogs WEJ Tjeenk Willink och Kluwer samman och Wolters och Noordhoff slogs samman samma år för att bilda Wolters-Noordhoff. År 1970 skapades Information & Communicatie Unie, ICU, till följd av en sammanslagning mellan Sijthoff, en publicist av offentliga publikationer, och Samsom.

Från 1970-talet förvärvade Kluwer flera andra förlag och 1972 slogs ICU-gruppen samman med Wolters-Noordhoff och HD Tjeenk Willink, juridisk utgivare för utbildning. För att skapa ett igenkännligt namn på marknaden ändrades namnet till Wolters Samsom-gruppen 1983.

Eftersom Elsevier försökte ta över Kluwer 1987 påskyndade Kluwer fusionsförhandlingarna med Wolters Samsom som redan hade inletts. Samma år blev fusionen verklighet och Wolters Kluwer föddes.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *