Hur kan du köpa Boskalis-aktier?

Koninklijke Boskalis Westminster NV, eller förkortat Boskalis, är det största muddringsföretaget i världen. Huvudkontoret ligger i Papendrecht, nära Dordrecht. Överväger du att investera i Boskalis-aktier? På den här sidan kommer du att upptäcka var du kan köpa Boskalis-aktier. Du kan också hitta det aktuella aktiekursen här.

Var kan du köpa Boskalis-aktier?

Boskalis är verksamt inom internationell tillhandahållande av tjänster inom muddring, torr infrastruktur och offshore-energi. Genom SMIT är de också verksamma inom bogserings- och skeppsräddningstjänster. Boskalis erbjuder innovativa totallösningar för stora maritima utmaningar runt om i världen.

Har du förtroende för Boskalis internationella styrka? Då kan du köpa Boskalis-aktier på lång sikt. En bra mäklare för att köpa Boskalis-aktier är eToro. Hos eToro kan du handla alla kända holländska aktier helt utan transaktionskostnader. Använd knappen nedan för att öppna ett gratis konto direkt:

Du kan förlora dina pengar, andra kostnader kan tillkomma, besök: etoro.com/sv/trading/fees/

Hur kan du aktivt handla i Boskalis?

Plus500 kan du handla Boskalis muddringsföretag med CFD. När du handlar aktivt med Boskalis CFD, kan du ta en kort eller en lång position. På så sätt kan du göra beställningar under ekonomiskt bra och ekonomiskt dåliga tider! Vill du prova aktiv handel i Boskalis utan risk? Öppna ett gratis demo-konto på Plus500 genom att klicka på knappen nedan:

79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

Vad är aktiekursen för Boskalis?

Är du nyfiken på hur Boskalis-aktien presterar? Nedan kan du begära det aktuella priset på CFD-aktien Boskalis. Du kan sedan också investera i Boskalis direkt genom att köpa eller sälja en CFD-aktie med knapparna.

Hur kan du investera i Boskalis-aktier?

Innan du kan investera i Boskalis-aktier måste du gå igenom några steg. För att kunna investera i Boskalis-aktier behöver du i alla fall ett konto hos en mäklare. En aktiemäklare är ett företag som gör det möjligt för konsumenter att köpa och sälja aktier. Det är viktigt att vara noga med transaktionskostnaderna när du öppnar ett konto hos en mäklare, eftersom dessa kan variera kraftigt mellan olika parter. Vill du veta vad de bästa mäklarna är för att köpa Boskalis och andra holländska aktier? Klicka på här för att jämföra de olika mäklarna.

När du har öppnat ett konto behöver du bara hitta och välja Boskalis-aktien. Du kan sedan placera en köporder på aktien, varefter aktierna läggs till i din portfölj. Gör inte detta utan att tänka: speciellt om du vill investera i aktier på lång sikt är det viktigt att noggrant undersöka siffrorna. Ta en titt på företagets ekonomiska resultat och undersök om Boskalis lyckas hålla sig före konkurrensen. Om detta är fallet kan det vara smart att köpa Boskalis-aktier.

Boskalis huvudaktiviteter

Boskalis huvudaktiviteter är landåtervinning, byggande och underhåll av hamnar och vattenvägar och skydd av kuster och stränder. De fokuserar också på projekt relaterade till energi, hamnar och andra former av infrastruktur. De viktigaste kunderna för Boskalis är oljebolag, hamnoperatörer, försäkringsbolag, rederier, gruvföretag, internationella projektutvecklare och regeringar.

Totalt sysselsätter Boskalis över 14 000 personer. Dessa anställdas arbete är fördelat på mer än 75 länder på 6 kontinenter. Deras mångsidiga flotta består därför av det inte obetydliga antalet över 1100 fartyg och verktyg.

Ska du investera i Boskalis?

Innan du investerar i ett aktie är det alltid viktigt att göra tillräcklig forskning. Det är klokt att till exempel kontrollera nyheterna. Undersök om företaget har presterat bra de senaste åren. Titta också på dess planer för framtiden. Ett företag utan en tydlig vision är som ett fartyg utan kapten.

När du börjar handla aktivt kan du också överväga att utföra teknisk analys på aktien. Du kommer då att leta efter återkommande mönster. Om du förutser dessa mönster väl kan du tjäna pengar på din investering i Boskalis. Vi vill ge dig några viktiga tips innan du börjar handla Boskalis-aktien:

  • Gå alltid med trenden, så har du störst chans att lyckas!
  • Investera bara med pengar du har råd att förlora på lång sikt.
  • Var tålmodig: när du investerar är tålamod en av de viktigaste sakerna.
  • Gör en plan och följ den igenom!

Boskalis

Boskalis historia

År 1910 fick Fa. Kraaijeveld en Van Noordenne grundades av 3 muddringsföretag från Sliedrecht. På trettiotalet förvandlades detta företag från en VOF till en NV, varefter namnet ändrades till NV Baggermaatschappij Bos & Kalis. Under de följande åren upplevde företaget snabb tillväxt. På 1980-talet avvärjdes konkurs snävt. Konkurs hotade eftersom ingen betalning erhölls för större arbete som utförts i Argentina.

1978 fick Boskalis beteckningen ”Royal”. 2004 var de största aktieägarna HAL Investments NV med 31% och Delta Lloyd med 5%. 2007 steg andelen kraftigt i värde på grund av olika projekt i USA.

Tip: testa trading gratis med en demo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *