Hur kan du köpa Boskalis-aktier?

Koninklijke Boskalis Westminster NV, eller förkortat Boskalis, är det största muddringsföretaget i världen. Huvudkontoret ligger i Papendrecht, nära Dordrecht. Funderar du på att investera i Boskalis-aktier? På den här sidan kommer du att upptäcka var du kan köpa Boskalis-aktier. Du hittar även aktuell aktiekurs här.

Var kan man köpa Boskalis-aktier?

Boskalis is active in the international provision of services in dredging, dry infrastructure and offshore energy. Through SMIT, they are also active in towing and ship rescue services. Boskalis offers innovative total solutions for major maritime challenges around the world. Vill du köpa Boskalis-aktier? Du kan direkt köpa Boskalis-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:\

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Boskalis-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen på Boskalis?

Är du nyfiken på aktiekursen på Boskalis? I grafen nedan kan du se hur Boskalis-aktien har presterat den senaste perioden. Du kan använda knapparna för att öppna en handelsposition på företaget.

Företagsinformation för Boskalis

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för Boskalis.

Analys av Boskalis

Innan du bestämmer dig för om du ska köpa eller sälja Boskalis är det viktigt att först analysera aktien. Översikten nedan visar hur Boskalis-aktien har utvecklats under den senaste perioden.

Aktiekurser för de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för Boskalis för de senaste 5 dagarna:

Vad kommer Boskalis aktiekurs att göra under 2024?

Är du nyfiken på vad analytiker tror att Boskalis kommer att göra under 2024 och de kommande åren? Med hjälp av data från Alpha Vantage har vi kombinerat analytikernas prognoser. Kom ihåg att denna siffra bara är en förutsägelse om Boskalis prisrörelser och att denna förutsägelse inte behöver gå i uppfyllelse. Gör alltid din research!

Hur kan du investera i Boskalis-aktier?

Innan du kan investera i Boskalis-aktier måste du gå igenom några steg. För att kunna investera i Boskalis-aktier behöver du i alla fall ett konto hos en mäklare. En aktiemäklare är ett företag som gör det möjligt för konsumenter att köpa och sälja aktier. Det är viktigt att vara noga med transaktionskostnaderna när du öppnar ett konto hos en mäklare, eftersom dessa kan variera kraftigt mellan olika parter. Vill du veta vad de bästa mäklarna är för att köpa Boskalis och andra holländska aktier? Klicka på här för att jämföra de olika mäklarna.

När du har öppnat ett konto behöver du bara hitta och välja Boskalis-aktien. Du kan sedan placera en köporder på aktien, varefter aktierna läggs till i din portfölj. Gör inte detta utan att tänka: speciellt om du vill investera i aktier på lång sikt är det viktigt att noggrant undersöka siffrorna. Ta en titt på företagets ekonomiska resultat och undersök om Boskalis lyckas hålla sig före konkurrensen. Om detta är fallet kan det vara smart att köpa Boskalis-aktier.

Boskalis huvudaktiviteter

Boskalis huvudaktiviteter är landåtervinning, byggande och underhåll av hamnar och vattenvägar och skydd av kuster och stränder. De fokuserar också på projekt relaterade till energi, hamnar och andra former av infrastruktur. De viktigaste kunderna för Boskalis är oljebolag, hamnoperatörer, försäkringsbolag, rederier, gruvföretag, internationella projektutvecklare och regeringar.

Totalt sysselsätter Boskalis över 14 000 personer. Dessa anställdas arbete är fördelat på mer än 75 länder på 6 kontinenter. Deras mångsidiga flotta består därför av det inte obetydliga antalet över 1100 fartyg och verktyg.

Ska du investera i Boskalis?

Innan du investerar i ett aktie är det alltid viktigt att göra tillräcklig forskning. Det är klokt att till exempel kontrollera nyheterna. Undersök om företaget har presterat bra de senaste åren. Titta också på dess planer för framtiden. Ett företag utan en tydlig vision är som ett fartyg utan kapten.

När du börjar handla aktivt kan du också överväga att utföra teknisk analys på aktien. Du kommer då att leta efter återkommande mönster. Om du förutser dessa mönster väl kan du tjäna pengar på din investering i Boskalis. Vi vill ge dig några viktiga tips innan du börjar handla Boskalis-aktien:

  • Gå alltid med trenden, så har du störst chans att lyckas!
  • Investera bara med pengar du har råd att förlora på lång sikt.
  • Var tålmodig: när du investerar är tålamod en av de viktigaste sakerna.
  • Gör en plan och följ den igenom!

Boskalis

Boskalis historia

År 1910, Fa. Kraaijeveld en Van Noordenne grundades av 3 muddringsföretag från Sliedrecht. På trettiotalet omvandlades detta företag från ett VOF till ett NV, varefter namnet ändrades till NV Baggermaatschappij Bos & Kalis. Under de följande åren upplevde företaget en snabb tillväxt. På 1980-talet avvärjdes konkursen med nöd och näppe. Konkursen hotade eftersom ingen betalning erhölls för större arbeten som utförts i Argentina.

1978 fick Boskalis beteckningen ”Kunglig”. Under 2004 var de största aktieägarna HAL Investments NV med 31 % och Delta Lloyd med 5 %. Under 2007 steg aktien kraftigt i värde på grund av olika projekt i USA.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *