Hur kan du köpa Canopy Growth-aktier?

Canopy Growth är ett av de mest kända företagen i Cannabis industrin. Företaget fokuserar främst på produktion av cannabis, men började nyligen också producera andra produkter med Cannabis i sig. Letar du efter en intressant cannabis aktie att köpa? Då kan det vara intressant att investera i Canopy Growth! På den här sidan kan du läsa allt du behöver veta innan du gör en investering i företaget. Du kan också läsa den aktuella aktiekursen för Canopy Growth på den här sidan.

Var kan jag köpa Canopy Growth-aktier?

Har du förtroende för Canopy Growth framtid? Företaget investerar fortfarande i flera nya branscher, vilket innebär att en investering i företaget verkligen kan fungera bra. Vill du köpa Canopy Growth-aktier? Du kan direkt köpa Canopy Growth-aktier med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Canopy-Growth-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Hur kan du aktivt handla i Canopy Growth?

En cannabis aktie som Canopy Growth kan vara mycket flyktigt. Det beror på att det fortfarande är en ganska ny marknad och vi har ingen aning om exakt hur den kommer att utvecklas. Beståndet är verkligen intressant: trots allt finns det många människor runt om i världen som regelbundet använder cannabis. När Constellation Brand investerade i aktien hoppade det omedelbart upp till 38 % ökning. Som en aktiv näringsidkare kan du dra nytta av denna typ av starka svängningar. Men hur gör man det?

En bra mäklare att aktivt handla med en aktie som Canopy Growth är Plus500. Plus500 låter dig aktivt ta positioner på marknaden med CFD: er. Med en CFD handla du på prisskillnaden för CFD-aktien. Det handla att du kan ta ställning till både fallande och stigande priser. Vill du börja handla CFD Canopy Growth-aktier aktivt? Använd knappen nedan för att öppna ett gratis demo-konto direkt:

80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

Vad är aktiekursen för Canopy Growth?

Är du nyfiken på det aktuella priset på Canopy Growth-aktier? I tabellen nedan kan du konsultera CFD-priset på Canopy Growth direkt. Du kan också börja handla aktien direkt med knapparna.

Är det klokt att investera i Canopy Growth?

Nuförtiden är cannabis inte bara mer aktuellt, det är också trendigare än någonsin. Fler och fler studier avslöjar de otroliga medicinska fördelarna som regelbunden användning av cannabis kan medföra. Även om Canopy Growth är ett av de största företagen och aktierna i cannabismarknaden, växer konkurrensen stadigt. Detta är speciellt på företagets huvudmarknad, nämligen Kanada och USA.

Även om det verkar som om det fortfarande finns en enorm potential gömd i Canopy Growth, beror allt naturligtvis på i vilken utsträckning användningen av cannabis kommer att legaliseras eller inte. Tror du att legaliseringen kommer att fortsätta över hela världen? I så fall kommer Canopy Growths marknad bara att öka, vilket kommer att vara bra för företagets lönsamhet och automatiskt också för företagets aktiekurser.

En bra anledning att köpa Canopy Growth-aktier är den gynnsamma utveckling som företaget går igenom. Till exempel håller företaget på att skapa en bra försäljningsstruktur för den amerikanska marknaden: på detta sätt kan företagets lönsamhet naturligtvis fortsätta att öka.

Det är dock viktigt att övervaka företagets lönsamhet. De betydande investeringar som företaget har gjort för att bygga upp en starkare position har säkerställt att företaget fortfarande är förlustbringande. Eftersom cannabismarknaden är ny är det fortfarande mycket osäkert om företaget kommer att kunna bygga en starkare position i framtiden. En investering i Canopy Growth är därför verkligen inte utan risk.

Hur köper man Canopy Growth-aktier?

För nya investerare kan det ibland vara svårt att förstå hur man köper Canopy Growth-aktier. Eftersom Canopy Growth är ett kanadensiskt företag kan du ofta enkelt handla aktierna med en online-mäklare. Det är dock viktigt att ta hänsyn till två saker:

  • Växelkursen för den kanadensiska dollarn mot den valuta du investerar själv med
  • Transaktionskostnader för köp och försäljning av kanadensiska aktier

Om du inte själv investerar i kanadensiska dollar kan fluktuationer i växelkursen påverka ditt investeringsresultat starkt. När din valuta blir mindre värd kan du till och med förlora pengar med ett stigande aktiekurs för Canopy Growth.

Du måste också vara försiktig med transaktionskostnaderna för kanadensiska aktier. Många mäklare tar högre transaktionskostnader när du investerar utomlands. Vill du veta med vilka mäklare du kan investera mest förmånligt i kanadensiska aktier? Ta då en titt på vår artikel om investering i kanadensiska aktier:

Att öppna en placeringsposition på Canopy Growth-aktier fungerar faktiskt detsamma för varje mäklare. Du måste först välja andelen i programvaran. När du har hittat aktien kan du köpa aktierna direkt med en marknadsorder. Naturligtvis kan du också välja att använda en gräns order: med en gräns order öppnar du bara investeringen när ett visst pris uppnås.

Om Canopy Growth

Canadian Canopy Growth Corporation är främst engagerad i produktion av cannabis. Det är främst på grund av denna aktivitet som Canopy Growth-andelen har blivit så känd. Tack vare investeringen från Constellation Brands kommer företaget också att delta i konkurrensen om cannabis fyllda drycker

Det kapital som företaget har fått från Constellation Brands har säkerställt att företaget har byggt upp en fast finansiell ställning. Vill du upptäcka hur du också kan investera i Canopy Growth-aktien? Då är det klokt att undersöka företagets framtidsplaner!

canopy growth

En av de ledande cannabisproducenterna

Canopy Growth har vågat manifestera sig på en ofta omtvistad marknad. Fram tills idag är legaliseringen av cannabis fortfarande i sin linda trots dess många medicinska fördelar. Canopy Growths hemmamarknad är Kanada, ett land som helt klart öppnar sig mer och mer för legalisering av cannabis.

Canopy Growths verksamhet består huvudsakligen av produktion och distribution av cannabis. Det är dock inte allt: det betydande kapital som det har kunnat samla in från Constellation Brands investering har faktiskt öppnat en ny målmarknad. Under de kommande åren skulle företaget också vilja bli alltmer involverat i kampen för att producera ”cannabis fyllda drycker”. Om detta lyckas kan det tillföra värde till Canopy Growth Corporations marknadsposition.

Tror du att dessa drycker kan bidra till den framtida tillväxten av Canopy Growth? Då är det definitivt tillrådligt att köpa Canopy Growth-aktier!

Canopy Growth Corporation historia

Canopy Growth Corporation grundades ursprungligen 2013 som Tweed Marijuana Inc av Bruce Linton och Chuck Rifici. Det fick sitt nuvarande namn år 2015 efter en sammanslagning med Bedrocan Canada. Denna sammanslagning satte också Mark Zekulin vid rodret för företaget.

Företaget nådde en viktig milstolpe i augusti 2018. Det var då Constellation Brands, en amerikansk producent av öl, vin och sprit, meddelade att de skulle göra en investering i Canopy Growth till ett värde av 5 miljarder kanadensiska dollar. Som ett resultat blev investeraren 38 procent ägare av det kanadensiska företaget.

De ytterligare ekonomiska resurserna som erhållits från ovanstående avtal kommer att göra det möjligt för Canopy Growth att fortsätta sin internationella expansion. Särskilt i USA avser företaget att öka sin marknadsandel avsevärt. (Framtida) produktion av drickbara cannabisprodukter bör också ge den kanadensiska cannabisproducenten ytterligare intäkter över tiden.

Tror du att Canopy Growth kommer att kunna sälja fler produkter utomlands i framtiden? I så fall kan det vara intressant att investera i Canopy Growth-aktier.

Extra tillgängliga produkter med cannabis

Canopy Growths främsta mål är att skapa tillgängliga produkter baserade på cannabis. Detta framgår redan av avtalet med Constellation Brands, naturligtvis, men det finns mer. I november 2019 meddelade företaget att det inte bara skulle marknadsföra läsk utan även choklad injicerat med THC och CBD. På detta sätt bör (medicinsk) cannabis nå en stor målgrupp på ett tillgängligt sätt i ett slag.

Tror du att dessa nya produkter kommer att ge företaget en starkare marknadsposition? I så fall kan det vara intressant att investera i Canopy Growth!

weed investment

Framtida

Canopy Growth utvecklar en internationell strategi. Företaget vill expandera till nya regioner där lokal lagstiftning naturligtvis spelar en viktigare roll. Nu när cannabis blir mer och mer legaliserat finns det oöverträffade möjligheter. Att köpa cannabisaktier kan därför visa sig vara en mycket intressant investering.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *