Hur kan du köpa Discovery, Inc.-aktier?

När jag var sjuk såg jag ibland de program som Discovery gjorde, i timmar. De är fortfarande populära idag och med tillkännagivandet av deras streamingtjänst kan företaget förbättra sin lönsamhet i framtiden. Men vad är det bästa sättet att investera i Discovery? I den här artikeln diskuterar vi hur du bäst kan köpa Discovery-aktier.

Var kan du köpa Discovery-aktier?

Är du säker på Discoverys framtid? Speciellt med den nya streamingtjänsten finns det potential för tillväxt i företagets resultat. Vill du köpa Discovery-aktier? Du kan direkt köpa Discovery-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Discovery-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen på Discovery?

Är du nyfiken på aktiekursen på Discovery? I grafen nedan kan du se hur Discovery-aktien har presterat den senaste perioden. Du kan använda knapparna för att öppna en handelsposition på företaget.

Företagsinformation för Discovery

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för Discovery.

Analys av Discovery

Innan du bestämmer dig för om du ska köpa eller sälja Discoveryär det viktigt att först analysera aktien. Översikten nedan visar hur Discovery-aktien har utvecklats under den senaste perioden.

Aktiekurser för de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för Discovery för de senaste 5 dagarna:

Vad kommer Discovery aktiekurs att göra under 2024?

Är du nyfiken på vad analytiker tror att Discoverykommer att göra under 2024 och de kommande åren? Med hjälp av data från Alpha Vantage har vi kombinerat analytikernas prognoser. Kom ihåg att denna siffra bara är en förutsägelse om Discovery prisrörelser och att denna förutsägelse inte behöver gå i uppfyllelse. Gör alltid din research!

Är det klokt att investera i Discovery?

När du vill investera i Discovery är det viktigt att hålla koll på utvecklingen inom företaget. Du ser att människor i allt högre grad säger upp sina kabel-TV-abonnemang. Inom nuvarande affärsform får företaget fortfarande de flesta av sina pengar genom dessa typer av nätverk.

Detta kan förändras om Discovery lyckas uppnå framgångsrika resultat med streamingtjänsten. På kort sikt finns det ingen anledning till oro: det finns fortfarande tillräckligt många som tittar på tv på det gammaldags sättet. Men när man överväger en långsiktig investering i Discovery är det viktigt att ta hänsyn till detta.

köp upptäcktsaktier

Om Discovery-företaget

Företaget Discovery, Inc., tidigare känt som Discovery Communications, är ett multinationellt massmedieföretag. Företaget driver en grupp faktiska TV-märken och livsstilsvarumärken, som Discovery Channel, Animal Planet och TLC. Efter förvärvet av Scripps Networks International 2018 tillkom nätverk som Food Network och Travel Channel.

Discovery, Inc. har sitt huvudkontor i Silver Springs, Maryland.

Företagets historia

Bolaget grundades 2009. När företaget grundades började det med en kanal, Discovery Channel. År 1991 förvärvade ägarna till Discovery Channel The Learning Channel. Företagets namn ändrades till Discovery Communications 1994.

1996 lanserar Discovery Communications ett antal nya nätverk, inklusive Animal Planet och de digitala kabelkanalerna Discovery Kids, Discovery Civilization och Science Chanel. 1997 förvärvade Discovery Channel 70% av Travel Channel. 1998 förvärvade Discovery Channel ett intresse för den oroliga CBS Eye on People-kanalen.

Discovery meddelade i juli 2017 att det förvärvade Scripps Network International. Förvärvet, som slutfördes i mars 2018, betalades med 14,6 miljarder dollar. Efter genomförandet av det förvärvet ändrades företagets namn till Discovery, Inc.

Företagets avdelningar

Discovery Inc. har fyra avdelningar: Discovery Networks US, Discovery Networks Europe, Discovery Education och Discovery Commerce.

Discovery Networks USA hanterar sjutton engelskspråkiga och två spanskspråkiga kanaler.

De viktigaste kanalerna för Discovery Networks International är Discovery Channel och Animal Planet. Dessa kanaler kan tas emot nästan var som helst i världen. Denna division har totalt cirka 100 olika nätverk på mer än 40 språk. När du vill investera i Discovery Inc. är det smart att undersöka hur populariteten hos dessa nätverk utvecklas. Tittar fler på deras program? I så fall kan det vara intressant att köpa aktier i Discovery Network.

De utbildningsvideor som Discovery Education fokuserar på kan ses online.

Discovery Commerce avdelningen säljer produkter relaterade till företagets nätverk.

Egen streamingtjänst

I januari 2021 lanserar Discovery Inc. sin egen streamingtjänst. Streamingtjänsten Discovery, som kommer att lanseras i 25 länder, kommer också att finnas tillgänglig i Nederländerna från januari. På den här nya streamingtjänsten kommer abonnenter att få tillgång till ett omfattande utbud av reality-tv från Nederländerna och utomlands och till sport. Innehållet i Eurosport kommer också att finnas tillgängligt på denna streamingtjänst.

Fler och fler företag visar att mycket spekulera kan göras med streamingtjänster. Alla vet och Netflix naturligtvis, men också streamingtjänster från Apple , Disney och Amazon visar bra resultat. När streamingtjänsten för Discovery uppnår goda resultat kan det vara en bra anledning att köpa deras aktier.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *