Att köpa Enjin: hur man investerar i Enjin?

Chansen är stor att du också skulle vilja investera i kryptovalutor Det finns trotts allt en anledning till att vår artikel fångade din uppmärksamhet. Om du är intresserad av altcoins är det klokt att inkludera Enjin i din kryptoportfölj. Inte alla vet vad Enjin är och vad du faktiskt kan göra med det. I denna artikeln visar vi dig allt du behöver veta om att investera i Enjin. Om du läser den noggrant kommer det inga fler överraskningar när du börjar investera i Enjin.

Hur & var kan du köpa / investera med Enjin?

Spelningen blomstrar och kryptovalutan Enjin utnyttjar smart detta. Med Enjin kan spelare köpa produkter i spelet och äga dem. Det är sedan möjligt att använda dessa föremål i andra spel. Ett spel som Fortnite visar att det kan tjäna mycket pengar på att sälja spelartiklar. En investering i Enjin kan därför bli bra.

Du kan investera i Enjin på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i Enjin:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Enjin

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj Enjin
  4. Ange det belopp som du vill köpa för Enjin
  5. Tryck på köpknappen

Då köps Enjin direkt på ditt konto!

Vad är Enjin? – projektets mål

Låt oss först ta en titt på vad Enjin egentligen är. Enjin kan klassificeras som en blockchain -spelplattform. Denna plattform fokuserar på att samla in saker i spelet som verkligen ägs av användaren. Plattformen erbjuder många metoder för att skapa digitala tillgångar för användning i flera videospel. Ett exempel är insamlingen av en trofé i själva spelet.

Blockchain-spel tillåter spelare att faktiskt äga artiklarna i spelet. De kan sedan byta dem mot pengar eller för något annat. Enjin -plattformen utnyttjar därmed mycket smart Blockchain -teknik. Detta medför följande fördelar:

  • Ägande av föremål i spelet – den största fördelen är att användarna verkligen får äganderätt till föremålen som köps eller tjänas i spelen. Detta görs helt med transaktioner som inte kan censureras utifrån Ethereum blockchain.
  • Bekvämt värdeutbyte – digitala artiklar kan handlas eller säljas direkt av användarna. Detta är naturligtvis idealiskt för spelvärlden, eftersom det gör det mycket lättare att sälja spelartiklar. Enjin Wallet ger användarna tillgång till decentraliserade börser som Kyber Network och Changelly. Här kan de sälja tokens för pengar eller för andra typer av kryptovalutor.
  • En plånbok för alla föremål – Enjin Wallet-användare kan lagra sina digitala tillgångar på en enda plats. Detta eliminerar användarens behov av att skapa alla typer av separata plånböcker. Med det här projektet är det möjligt att enkelt hålla reda på allt på ett ställe.

Betydelsen av blockchain -spel

En av de unika fördelarna med Blockchain -spel är möjligheten att skapa objekt som kan användas i olika spel från olika utvecklare. Detta innebär att spelare kan ta sina föremål mellan spelen som om det vore en enda värld (även känd som Multiverse).

Multiverse -objekt är möjliga eftersom tillgångar lagras på en decentraliserad blockchain – så oberoende utvecklare har alla tillgång till objektet. För att uppmuntra utvecklingen av tvärspelartiklar tillkännagav Enjin sin senaste tillgång Stormwall. Det är ett exempel på vad vi kan förvänta oss med sina speltillgångar.

Stormwall är en sköld som rör sig över Enjins Multiverse of games. I videon nedan ser vi Stormwall som ett spelbart föremål i 32 olika spel, inklusive 9Lives Arena, Age of Rust, Cats in Mechs och mer. Med spelens ökande popularitet kan det säkert vara intressant att investera i Enjin.

Använda ENJ -token

Enjin -projektet använder sig av den speciella Enjin -token, även känd som ENJ. Värdet på dettaa token är viktigt för att lagra dina mynt i din plånbok. Tokens är låsta när objekt skapas och släpps när objekt förstörs. Objekt lagrar en viss mängd ENJ. ENJ från spelobjekt kan bara extraheras genom att förstöra objektet.

Detta skapar en situation där mer och mer ENJ är inlåst. Som ett resultat minskar det totala lagret när fler spel används. Detta gör att myntet blir mer värdefullt på grund av knapphet. Du kan se det som en form av ”digitalt guld” precis som Bitcoin till exempel. Den ökande bristen kan vara en bra anledning att investera i Enjin.

Samarbeten med Enjin

Enjin samarbetar med andra projekt och företag. Till exempel har Enjin samarbetat med presidenten för Blockchain Gaming -gemenskapen. De har också ett partnerskap med den välkända leverantören Unity. Dessutom har de samarbetat med smarttelefontillverkaren Samsung Electronics som teknikleverantör. Enjin Wallet körs därför helt på Samsungs egen Keystore -blockchain. Samsung planerar att stödja Enjin -tokens, vilket är goda nyheter för framtiden för kryptovalutan.

Enjin

Investera i Enjin genom en börs

Människor som vill investera i Enjin bör leta efter ett bra utbyte. Som du säkert vet är börsen platsen där du kan köpa alla typer av kryptovalutor. Det är viktigt att välja en pålitlig leverantör om du vill handla och lagra dina mynt på ett säkert sätt. Kända leverantörer gillar Bitvavo gör det möjligt för dig som nybörjare att enkelt köpa mynten. Genom att handla CFD -produkter behöver du inte ens överföra dina mynt till en speciell plånbok längre.

Slutsats – ska du investera i Enjin?

Informationen i den här artikeln borde ha gjort det möjligt för dig att lära dig lite mer om fördelarna med att investera i ett projekt som Enjin. Om du ska investera i det själv beror dock helt på din personliga inställning till framtiden för den digitala valutan. Om du tror att Enjin kommer att göra det bra är det logiskt sett klokt att investera i projektet. Om du tror att ett annat projekt kommer att ta hem spekuleraen, så finns det många andra valutor att välja mellan.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *