Hur kan du köpa GW Pharmaceuticals aktier?

Med legalisering av cannabis i stora delar av Nordamerika har det blivit en verklig tillväxtmarknad. GW Pharmaceuticals är ett av de företag som drar nytta av detta. Med cannabidiol behandlar de bland annat tuberösa sklerosrelaterade attacker. Vill du investera i det här lovande företaget? Ta reda på snabbt hur du köper aktier i GW Pharmaceuticals eller ta en titt på det aktuella priset!

Var kan du köpa GW Pharmaceuticals-aktier?

Vill du köpa GW Pharmaceuticals-aktier? Du kan direkt köpa GW Pharmaceuticals-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”GW aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Mer om GW Pharmaceuticals

GW Pharmaceuticals är ett biofarmaceutiskt företag som är verksamt inom innovation, utveckling och kommersialisering av läkemedel. Det här är nya läkemedel som ännu inte finns på marknaden.

Deras huvudprodukt är en cannabinoidprodukt under namnet cannabidiol (CBD) och hjälper till vid behandling av kramper relaterade till tuberös skleros-komplex. GW Pharmaceuticals Plc grundades 1998. Brian Whittle och Geoffrey William Guy är grundarna.

Företaget har sitt huvudkontor i Storbritannien. De är världsledande inom innovation för cannabinoidbaserade läkemedel. Företagets läkemedel fungerar tillsammans med behandling av multipel skleros vid vissa former av epilepsi hos barn.

Investera i GW-läkemedel

Historien om GW Pharmaceuticals

Företaget grundades 1998 och fick omedelbart en odlingslicens för att odla cannabis lagligt. Detta gjorde det möjligt för dem att omedelbart påbörja forskning för medicinsk användning av växten. Ett år senare började företaget arbeta tillsammans med HortaPharm bv.

GW Pharmaceuticals är ett cannabisforsknings- och utvecklingsföretag i Amsterdam. Företaget tillåts av den nederländska regeringen att utveckla specialiserade cannabisstammar. 2001 noterades GW Pharmaceuticals på AIM, som är en juniormarknad på Londonbörsen. 2013 noterades GW Pharmaceuticals också på Nasdaq. Det är därför möjligt att köpa aktier i detta företag.

Produkterna från GW Pharmaceuticals

Den viktigaste produkten just nu är Sativex: ett cannabisextrakt som administreras via munspray. Läkemedlet godkändes 2010 och hjälper personer med multipel skleros (MS). Läkemedlet hjälper till att bekämpa smärtan. Läkemedlet hjälper också till att förbättra spasticitet och lindra urinblåsan. 2011 inrättade de ett partnerskap med Bayer för att distribuera drogen. Årligen tillverkar de nu 100 ton medicinsk cannabis.

Utveckla nya produkter

GW Pharmaceuticals utvecklar också aktivt nya produkter. Epidiolex är ett bra exempel på detta: det lanserades på marknaden 2019 och blev en omedelbar hit.

Detta nya läkemedel kan vara en stor framgång och kan vara en bra anledning att köpa aktier i detta företag. GW Pharmaceuticals är mycket nöjda med lanseringen av läkemedlet som kan göra stor skillnad för sina patienter.

Marijuana, en ny tillväxtmarknad?

Cannabismarknaden är en tydlig tillväxtmarknad i Nordamerika och kan öka tiotals procent årligen. Hela den globala marknaden kan växa till 340 miljarder.

Denna tillväxt beror på legaliseringen av medicinsk och privat användning. Om du vill göra en ekonomisk framgång med detta måste du investera i rätt företag. GW Pharmaceuticals har nämnts som en bra kandidat för stark tillväxt tack vare utvecklingen.

När det gäller GW Pharmaceuticals är det dock viktigt att vara vaksamma. Företaget är fortfarande mycket beroende av ett specifikt läkemedel. Följ därför konkurrensen noga innan du investerar i GW Pharmaceuticals!

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *