Att köpa Holo: hur kan du investera i Holo?

Holo är en vidareutveckling av den växande trenden med blockchain och krypto. Blockchain har visat att den har mycket potential, men skalbarheten saknas fortfarande. HoloChain har hittat en innovativ lösning för detta. Detta kan möjligen bli en ny trend inom Big Data och Internet of Things.

I den här artikeln kommer vi att titta närmare på Holo och dess utveckling, funktioner, prestanda och köp av Holo och HoloToken (HOT). I slutet kommer vi att väga allt och se om det är attraktivt att investera i Holo.

Hur & var kan du köpa / investera med Holo?

Det kan verkligen vara intressant att köpa Holo -kryptovalutan. Holo har hittat en lösning på skalbarhetsproblemet. De löser detta problem genom att återuppfinna blockchain där konsensus inte behöver uppdateras på varje dator. Detta möjliggör mycket snabbare transaktioner så att kryptovalutan kan användas mycket bredare.

Du kan investera i Holo på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i Holo:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Holo

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj Holo
  4. Ange det belopp som du vill köpa för Holo
  5. Tryck på köpknappen

Då köps Holo direkt på ditt konto!

Vad är Holo?

Holo är ett alternativ till det nuvarande blockchainsystemet. Den avgörande skillnaden med blockchain är hur konsensus ges. Konsensus innebär att alla i blockchain håller med om transaktionen som ska genomföras. För närvarande är situationen att alla i blockchain har tillgång till loggen som uppdateras globalt efter varje transaktion. Detta gör det enkelt att övervaka alla transaktioner. Å andra sidan begränsar det skalbarhet.

Ju större blockchain är, desto mer data och långsammare blir hela systemet. Holo har hittat en lösning för detta genom att hitta ett annat sätt att nå konsensus, utan att äventyra tillförlitligheten i det nuvarande konsensussystemet. Förutom denna teknik har Holo också en kryptovaluta, nämligen HoloToken (HOT). Detta token handlas på alla större börser.

Hur kom Holo till?

Holo skapades som ett resultat av sökandet efter lösningar på begränsningarna av blockchain och Bitcoin . Som nämnts begränsas skalbarheten för ett blockchainsystem av datarestriktioner. Ju fler deltagare i blockchain, desto mer data lagras över hela världen. Detta är på bekostnad av hastigheten i hela systemet. Till exempel har varje användare tillgång till hela loggen, som måste förvaras över hela världen.

Efter att ha insett denna begränsande faktor utvecklades Holo. Det är ett alternativ till nuvarande blockchainsystem och är avsett att förbättra dem. Varje agent, eller någon som är en del av transaktionen, ger konsensus för sin transaktion. På så sätt förs en personlig logg som inte behöver lagras globalt.

investera i Holo

Vilka är målen med Holo?

 

Holos funktioner fokuserar på decentraliserad överföring av data. Detta kan till exempel vara i form av en betalning, men det kan också vara en del data. Tänk på ett dokument, utskriftsskärm eller annan typ av fil. Dessa funktioner erbjuds också av blockchain. Men nuvarande blockchain -teknik begränsas av dess skalbarhet.

Holo har löst detta problem genom att skapa konsensus på ett sådant sätt att en användare bara behöver behålla sin loggbok. På så sätt kan inte alla se den globala loggen och bara det som är viktigt för den personen.

Detta minskar dataanvändningen, eftersom det inte längre behövs ett globalt samförstånd. Som ett resultat är det decentraliserade systemet inte överbelastat och kan utföra oändliga antal transaktioner. Och det också på en splitsekund. Systemet kan för närvarande utföra mer än 56 000 transaktioner per sekund. Detta är mer än ett multinationellt företag som t.ex. Visa kan utföra för närvarande.

Vilka är nackdelarna med Holo?

Holo har också några nackdelar. För det första är det inte den enda tekniska utvecklingen som påstår sig lösa blockchainens problem. Många andra system gör också detta påstående. Vem som blir bäst på detta kommer att bli tydligt i framtiden. A

Med många blockchainsystem finns det också ett kryptomynt för Holo -systemet. Detta token kallas HoloToken (HOT). Nyligen har det blivit uppenbart att värdena på sådana valutor är extremt volatila. Följaktligen innebär investeringar i denna teknik risker.

På kort sikt bör du ta hänsyn till detta. Den som investerar i kryptovalutor bör ha en stark mage. Hårda nedgångar alternerar med kraftiga stigningar, och dessa fluktuationer är inte för alla. Å andra sidan, om tillväxtpotentialen uppfylls, kan detta göra denna investering ännu mer intressant.

Köpa Holo

Du kan enkelt köpa HoloToken (HOT) via en onlinemäklare. Token förvaras i en kryptoplånbok. Detta är ett slags bankkonto för onlinevalutor som du köper via en börs. För HOT kan det antingen vara en hårdvara eller en mjukvaruplånbok. Det är en token som är byggd på ERC20 Ethereum -protokoll , så det kan enkelt hållas i dessa plånböcker.

I januari 2021 stod värdet på ett HoloToken (HOT) på $ 0,000658 per HOT. Detta representerar ett marknadsvärde på över 106 miljoner dollar. I juli 2019 låg HOT fortfarande på 0,0024 dollar per mynt, vilket motsvarade ett marknadsvärde på över 450 miljoner dollar. Så detta kan möjligen vara en bra startpunkt. Vi gör inga påståenden om det framtida värdet av finansiella produkter eller liknande teknik.

Vad ska du vara uppmärksam på när du investerar i Holo?

När man investerar i Holo måste den framtida potentialen framför allt beaktas. Är Holo den nya versionen av blockchain -tekniken, och lever den upp till denna potential? I så fall kommer värdet av Holo och det underliggande HoloToken (HOT) att öka enormt. Det kan bilda ett nytt ekosystem för transaktioner utan mellanhänder. Å andra sidan är det också möjligt att ett bättre alternativ kommer att dyka upp under de kommande åren. Fram till dess är det fortfarande en mycket volatil investering. Var därför uppmärksam på detta. Undersök Holo och HoloToken (HOT) innan du investerar i det.

Att investera i Holo eller inte?

Holo representerar ett innovativt framsteg på befintliga blockchainsystem. Det har lyckats lösa skalbarhetsproblemet med blockchain. Men förutom Holo har många andra tekniker också kommit på en möjlig lösning. Holo verkar avancerad och har en teknik som kan tillämpas i stor utsträckning.

Under de närmaste åren kan den visa vad den ska göra med den potentialen. Vilka transaktioner kommer att köras genom HoloChain i framtiden? Om detta blir den nya standarden för transaktioner kan det finnas mycket värde i HoloToken (HOT). Detta kommer också att öka priset per HOT enormt, eftersom fler användare kommer att se mervärdet av att tillämpa HoloChain på sina liv.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *