Att köpa ICON: hur kan du investera i ICON?

Som ett resultat av det växande intresset för krypto, Bitcoin har ofta varit i nyheterna. Men det finns många andra krypto- och blockchain -utvecklingar som är intressanta. Till exempel är ICON en innovativ blockchain -teknik som för närvarande växer fram. ICON (ICX) är krypton för ICON -projektet. Det strävar efter ett decentraliserat blockchainsystem som utför transaktioner utan mellanhand. Vem som helst kan bygga sitt eget blockchain -projekt på det och utföra transaktioner direkt. På detta sätt utvecklas ett nytt finansiellt ekosystem.

Denna artikel tar en närmare titt på ICON, ICX och ICON -projektet. Vi kommer att titta på utvecklingen, funktionerna och fördelarna och nackdelarna. Vi kommer också att titta på det bästa sättet att köpa ICON -kryptovalutan. I slutet drar vi en slutsats om du ska investera i ICON (ICX) eller inte.

Hur & var kan du köpa / investera med ICON?

Kryptovaluta ICON syftar till att ansluta alla blockchains. På så sätt kan sjukhusens och bankernas system till exempel fungera tillsammans. Uppgifterna delas automatiskt mellan parterna utan behov av en mellanhand och är 100% säkra. Detta ger verkligen ICON -potential: det kan därför vara intressant att köpa ICON

Du kan investera i ICON på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i ICON:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 ICON

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj ICON
  4. Ange det belopp som du vill köpa för ICON
  5. Tryck på köpknappen

Då köps ICON direkt på ditt konto!

Vad är ICON?

ICON (ICX) är en kryptovaluta som är en del av ICON -projektet. ICON -projektet är en decentraliserad blockchain på vilken oberoende blockchains kan byggas. Transaktioner kan utföras direkt via dessa blockchains. Detta gör det möjligt att utbyta pengar eller data mellan avsändare och mottagare. Detta sker utan att en bank eller regering står mellan denna transaktion som tredje part.

ICON -projektet erbjuder många fördelar jämfört med det nuvarande banksystemet. Det finns till exempel en lägre avgift för transaktioner. Denna avgift används uteslutande för att göra systemet självförsörjande. Dessutom erbjuder det decentraliserade systemet möjligheten att göra blockchain skalbar. Detta gör att många människor kan använda denna teknik och ytterligare sänker kostnaden per transaktion.

investera i ICON

Hur uppstod ICON?

Med ökningen av blockchainsystem och det ökande värdet av bitcoin ökade efterfrågan på en decentraliserad blockchain -teknik. Lusten var att utveckla en teknik som erbjuder tillförlitlighet och säkerhet, men som samtidigt är skalbar och kan användas i större skala.

Ta till exempel ett sjukhus, en av de möjliga tillämpningarna av ICON. I det här fallet kan ett sjukhus bygga sin blockchain med data om ICON -projektet. All patientdata kan lagras säkert på den. Om en sjukgymnast behöver komma åt en viss patients data kan detta göras genom att få information direkt från sjukhuset via fysioblocket (även byggt på ICON-projektet). Detta gör hela processen mycket snabbare och enklare. Sjukhuset lägger mindre tid på att hitta och skicka data och fysio kan börja den nödvändiga behandlingen tidigare.

Vilka är målen med ICON?

ICON: s funktioner fokuserar på utbyte av transaktioner eller data inom en säker decentraliserad blockchain. Dessa transaktioner kan bytas ut av alla som har byggt sin blockchain på ICON -projektet. Det spelar ingen roll om det är en betalning eller data i form av ett foto, video eller dokument. Denna transaktion av data eller betalningar utförs inom de två enheterna på blockchain. Därför finns det ingen regering, bank eller annat finansinstitut som godkänner eller avvisar din transaktion.

Detta ökar sekretessen för transaktioner och garanterar samtidigt säkerheten. Dessutom är möjligheten att bygga enheter på blockchain en viktig funktion för ICON och ICON -projektet. På detta sätt är det möjligt att bygga ett system i stor skala. Med andra ord ett nytt ekosystem av enheter som kan kommunicera med varandra. Dessa nya funktioner gör det intressant att investera i kryptovaluta -ICON.

Vilka är fördelarna med ICON?

  • Tillämplighet: ICON -projektets blockchainsystem används redan i stor utsträckning av banker, sjukhus och universitet över hela världen. Genom att ansluta till ICON -projektet säkerställer de att de kan kommunicera data och transaktioner med varandra utan interaktion från en utomstående.
  • Skalbarhet: Genom att bygga vidare på ICON -projektet kan fler njuta av fördelarna med blockchainsystemet när det gäller kommunikation av data. Detta är en viktig skillnad för Bitcoin system som inte är skalbar.
  • säkerhet: På grund av ett decentraliserat blockchainsystem kan inget galet hända med transaktionen. Det är en transparent logg där avsändaren och mottagaren kan se egenskaperna hos de transaktioner som gjorts. Således håller loggen faktiskt koll på vad som händer inom systemet.

Vilka är nackdelarna med ICON?

  • Inget konsumentskydd: normalt skyddas konsumenterna vid transaktioner via finansinstitut. Antag att du köper en tv online och betalar med Visa eller Mastercard. Du kan sedan vända dig till dem om något går fel med leveransen av denna vara. Detta skydd garanterar konsumenterna att de inte kommer att bli det ekonomiska offret för till exempel bedrägerier.
  • Integritet: eftersom det inte finns någon mellanhand kan du räkna med optimal integritet. Men detta lockar också till kriminell verksamhet. Till exempel har det visat sig att 44% av transaktioner som utförs med blockchain -teknik är kopplade till kriminell verksamhet. Detta sätter också en fläck på namnet på blockchain-system och fördelarna med decentraliserat genomförande av transaktioner. Det finns ingen regering eller tillsynsmyndighet på marknaden.

Köp ICON

Att köpa ICON är enkelt genom de flesta kryptomäklare online. I januari 2021 stod ICON-aktierna (eller ICX-myntet som anges på dess ticker) på 0,73 dollar. Detta sätter den nuvarande värderingen av ICX till 431 miljoner dollar, vilket är långt under toppen av januari 2018 när 1 ICX-mynt gick för 9,21 euro. Denna kryptovaluta kan förvaras i en online plånbok. Antingen mjukvara eller hårdvaruplånböcker kommer att göra. Detta är det säkraste sättet att hålla krypto.

Vad ska du vara uppmärksam på när du investerar i ICON?

När du investerar i ICON bör du vara uppmärksam på volatiliteten. Med tanke på det namn som krypto har fått flockas allt fler daytrader till dessa marknader. Daytrader drar nytta av den höga volatiliteten så att de snabbt kan uppnå hög avkastning. De gör detta utan ytterligare intresse för ICON: s underliggande teknik. Du kan förvänta dig att se detta återspeglas i ICX -priset, kryptomyntet bakom ICON och ICON -projektet. Av denna anledning är det vanligt att se stora fluktuationer i priset på ett krypto.

Att investera eller inte investera i ICON?

Om du ska investera i ICON beror på hur du ser ICON: s framtid och om du tror att ICON har ett mervärde. Är detta det nya sättet att genomföra finansiella transaktioner eller datatransaktioner i framtiden? I så fall är ICON-myntet en mycket intressant investering. Under de senaste åren har systemet visat att det också kan användas i dagens samhälle. Det lovar därför en stor potential för en nära framtid. Gör din egen forskning om ICON, ICON-projektet och ICX-mynt innan du engagerar dig. Som tidigare nämnt i denna artiker är kryptovalutor förknippade med hög volatilitet.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *