Vilka är nackdelarna med Bitvavo?

Även om Bitvavobörsen har många fördelar finns det också några nackdelar. I den här artikeln kommer vi att diskutera de största nackdelarna med handel med krypto hos Bitvavo.

Nackdel 1: begränsade möjligheter

En stor fördel med Bitvavo är att plattformen är användarvänligheten. Däremot är antalet möjligheter mer begränsat jämfört med exempelvis Bitvavo. På Bitvavo kan du inte handla med produkter med hävstångseffekt eller spekulera i sjunkande priser.

Den avancerade handlaren erbjuder fler möjligheter för den aktiva handlaren. Men människor som är professionellt engagerade i handel så är det bättre att välja Bitvavo. Klicka här för att öppna ett konto med denna kryptoväxling.

Nackdel 2: det är svårt att få en överblick över dina resultat

På Bitvavo kan du följa utvecklingen av din portfölj och dina inköp och försäljning per krypto. Det är dock inte möjligt att spåra din totala spekulera eller förlust i en tydlig översikt.

Därför måste du hålla koll på dina resultat på ett smart sätt när du använder Bitvavo. När du inte gör detta är det lätt att tappa greppet.

Bitvavo trades

Du kan se dina inköp och försäljningar på Bitvavo, men inte dina resultat i en tydlig översikt

Nackdel 3: begränsat utbud av krypto

Jämfört med konkurrenterna är erbjudandet av kryptovalutor hos Bitvavo fortfarande begränsat. Bitvavo arbetar hårt med att förbättra detta: de lade nyligen till många populära kryptovalutor som Dogecoin och Bitvavo Coin till plattformen.

För de flesta kommer urvalet på Bitvavo att räcka. Men om du vill handla mer exotiska altcoins (det finns tusentals av dem), kan du behöva konton hos flera leverantörer.

Nackdel 4: kan inte nås via telefon

Den sista nackdelen med Bitvavo, är att du inte kan prata med någon direkt via telefon. Detta är inte nödvändigtvis en stor nackdel, eftersom du enkelt kan nå dem via e-post eller via livechattfunktionen.

Vill du läsa mer om Bitvavo?

Vill du läsa mer om kryptobörsen Bitvavo? I Bitvavo-granskningen, diskuterar jag i detalj om det är klokt att handla med krypton på Bitvavo. Du kan också läsa i detalj hur Bitvavos handelsplattform fungerar här.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *