Hur kan du köpa Novacyt-aktier?

I artikeln om investering under coronavirus kan du läsa mer om de intressanta möjligheter som nu finns på aktiemarknaden. Ett exempel på ett aktie som du kan investera i är Novacyt-aktien. Novacyt är ett företag som utvecklar tester som kan användas för att upptäcka Coronavirus. Men är det klokt att investera i Novacyt-aktier? Och var kan du göra det här?

Var kan jag köpa Novacyt-aktier?

Vill du köpa Novacyt-aktier? Du kan direkt köpa Novacyt-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla ”Novacyt-aktier” aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad gör Novacyt?

Novacyt är ett företag som handlas på den franska börsen. Aktiekursen har utvecklats avsevärt genom åren. Jämfört med några år sedan går det inte bra med aktien. Men under påverkan av Coronavirus kan du se att aktiekursen har utvecklats avsevärt och har fördubblats flera gånger. Priset har stigit från drygt 10 cent till mer än 13 euro när det var som mest.

Men varför presterar Novacyt-aktiekursen plötsligt så bra? Detta beror på att företaget är specialiserat på att tillhandahålla diagnostiska test på molekylär nivå. Coronavirus-testet kanske inte är deras enda test, men detta är ett av de tester som företaget tillhandahåller.

Sedan 17 februari har Europeiska unionen godkänt Novacyts tester för Coronavirus. För närvarande har en ansökan också gjorts till FDA. FDA har också godkänt testerna så att de kan användas i Amerika. Om viruset sprider sig längre i Amerika kan detta bara gynna lönsamhet och aktiekurs

Novacyts test har flera fördelar. Testet kan bara upptäcka den senaste varianten av viruset. Det här är den variant som du hör mycket om i nyheterna och där all medieuppmärksamhet nu är inriktad på. Många andra tester upptäcker också andra former av coronavirus och kan därför snabbt ge en falsk positiv.

Testresultaten finns tillgängliga inom två timmar och ingen kylning krävs. Detta gör att testerna kan skickas till varmare regioner billigt. Allt detta gör Novacyt-tester extremt attraktiva.

Att investera i Novacyt är klokt?

Det är viktigt att fortsätta se situationen så rationellt som möjligt. Kom ihåg att företaget går bra nu, främst på grund av behovet av mycket testning: efter pandemin kan försäljningen sjunka kraftigt igen. Därför finns det en god chans att priset sjunker igen.

Företaget var på väg mot konkurs och hade inte klarat sig så bra på en tid. Därför är det viktigt, särskilt för en långsiktig investering, att korrekt analysera företagets vision för framtiden. Faktum är att priset på Novacyt sannolikt kommer att fortsätta att fungera bra, särskilt när Coronavirus sprider sig ytterligare. Håll därför koll på hälsoläget och dra dina slutsatser utifrån det.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *