Hur kan du ta ut pengar från plus500

På Plus500 kan du enkelt begära en utbetalning. I den här artikeln visar vi dig hur du snabbt kan ta ut dina pengar. När allt kommer omkring, är det normalt att göra ett uttag efter den potentiella förväntade resultatet.

Vad är villkoren för en utbetalning?

Innan du kan ta ut dina pengar är det viktigt att ditt konto är godkänt. Du måste ha skickat in en giltig kopia av din identitet så att plus500 kan verifiera din identitet. Detta krävs eftersom Plus500 följer europeiska riktlinjer och är under kontroll av Financial Conduct Authority, en ekonomisk vakthund som övervakar mäklare för att på ett tillförlitligt sätt hantera kundernas tillgångar.

Hur kan du ta ut pengar från Plus500?

Bra, ditt konto har godkänts och nu är det dags att faktiskt ta ut pengarna! Navigera till medel inom Plus500-programvaran.

Plus500-medel

Tryck sedan på record knapp.

Ta ut pengar Plus500

Illustrativa priser

Här kan du överföra pengarna till ditt bankkonto. Du måste fylla i beloppet du vill överföra.

Utbetalningspengar Plus500

Hur lång tid tar det för dina pengar att betalas ut?

Det tar normalt en till tre arbetsdagar innan pengarna krediteras ditt konto. Om det tar längre tid att ta ut dina pengar kan du kontakta Plus500s kundtjänst. De kan hjälpa dig med din transaktion.

Betalar Plus500 verkligen ut dina pengar?

Plus500 betalar alltid ut. Företaget är noterat hos Financial Conduct Authority och på grund av denna förordning är de skyldiga att handla konfidentiellt med kundernas medel. spekuleraer du uppnår och din egen insättning kan alltid tas ut utan villkor. Vill du veta mer om Plus500s tillförlitlighet? I den här artikeln du kan läsa allt du behöver veta om Plus500s tillförlitlighet.

Hur behandlas din transaktion?

När du har skickat in din uttagsbegäran kommer beloppet på din begäran att dras från ditt saldo. Tills begäran har behandlats kan den fortfarande avbrytas. Du kan göra det själv. Plus500 kan också avbryta uttagsbegäran när du har öppna positioner och inte längre har tillräckligt med pengar på ditt konto.

Efter att uttagsbegäran har godkänts kan den inte längre annulleras. Beloppet kommer snart att krediteras ditt bankkonto.

Vänligen notera att du kan bara ta ut det oanvända saldot. Om det redan finns öppna positioner kan du inte inkludera den marginal som krävs för dessa positioner förrän du har stängt positionerna.

Vill du öppna ett konto med Plus500? Klicka här och få 40 000 dollar i demo-pengar!

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *