Hur kan du köpa Unibail-Rodamco-Westfield-aktier?

Unibail-Rodamco-Westfield är ett holländsk-franskt fastighetsbolag. Unibail-Rodamco-Westfield äger bland annat köpcentrum runtom i hela Europa. Dessutom äger företaget även kontorslokaler och utställningscentra runt Paris. Är du intresserad av att investera i Unibail-Rodamco-Westfield? På denna sida kan du se var du bäst kan köpa aktierna. Du kan också hitta aktiens aktiekurs för aktierna här.

Var kan du köpa Unibail-Rodamco-Westfield-aktier?

När du vill köpa Unibail-Rodamco-Westfield-aktier är det viktigt att göra detta på en pålitlig och billig part. Vill du köpa Unibail-Rodamco-Westfield-aktier? Du kan direkt köpa Unibail-Rodamco-Westfield-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Unibail-Rodamco-Westfield-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen på Unibail-Rodamco?

Är du nyfiken på aktiekursen på Unibail-Rodamco? I grafen nedan kan du se hur Unibail-Rodamco-aktien har presterat den senaste perioden. Du kan använda knapparna för att öppna en handelsposition på företaget.

Företagsinformation för Unibail-Rodamco

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för Unibail-Rodamco.

Analys av Unibail-Rodamco

Innan du bestämmer dig för om du ska köpa eller sälja Unibail-Rodamco är det viktigt att först analysera aktien. Översikten nedan visar hur Unibail-Rodamco-aktien har utvecklats under den senaste perioden.

Aktiekurser för de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för Unibail-Rodamco för de senaste 5 dagarna:

Vad kommer Unibail-Rodamco aktiekurs att göra under 2024?

Är du nyfiken på vad analytiker tror att Unibail-Rodamco kommer att göra under 2024 och de kommande åren? Med hjälp av data från Alpha Vantage har vi kombinerat analytikernas prognoser. Kom ihåg att denna siffra bara är en förutsägelse om Unibail-Rodamcoprisrörelser och att denna förutsägelse inte behöver gå i uppfyllelse. Gör alltid din research!

Handla det här fastighetsbolaget själv

eToro är en bra aktiemäklare för att handla aktier i Unibail-Rodamco-företaget genom att använda CFD: er. Med sin användarvänliga programvara och en gratis demo på 40 000 euro kan vem som helst börja handla. Jag började också handla med den här mäklaren. En aspekt att överväga med Plus500 är att resultatet varierar, eftersom priserna både kan öka och minska.

Allmän information

Unibail-Rodamco är noterat på Euronext Paris och Euronext Amsterdam och har varit en del av CAC 40-indexet sedan 2007, Euronext 100-indexet och AEX-indexet.

Unibail rodamco

Unibail-Rodamco har sitt huvudkontor i Paris.

I april 2007 tillkännagav Rodamco Europe att de skulle gå samman med eller förvärvas av franska Unibail, med förbehåll för godkännande av aktieägare. I juni 2007 slutfördes förvärvet och bildandet av Unibail-Rodamco tillkännagavs.

Unibail

Unibail grundades 1968 av Worms Group. 1992 bytte Unibail kurs och blev ägare, utvecklare och chef som specialiserat sig på köpcentra och kontor. De koncentrerade sig på stora format och icke-replikerbara tillgångar. Genom bra förvärv förvärvades stora köpcentra mellan 1992 och 1995 och många kontor fram till 1999. Efter förvärvet av Paris Expo 2000 bildades också en kongressutställningsavdelning.

Rodamco

Rodamco Europe, som verkade i 14 länder, bildades 1999 av en fyrdelad split från Rodamco Fund, som grundades av Robeco Group och fick alla sina kontinentaleuropeiska tillgångar. Rodamco Europe investerade i och ägde butiker och dominerande köpcentra på sina hemmamarknader i Nederländerna och Belgien. Rodamco var också verksam i de nordiska länderna, Frankrike, Spanien och andra länder i Centraleuropa.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *