Hur kan du köpa Unibail-Rodamco-Westfield-aktier?

Unibail-Rodamco-Westfield är ett holländsk-franskt fastighetsbolag. Unibail-Rodamco-Westfield äger bland annat köpcentrum runtom i hela Europa. Dessutom äger företaget även kontorslokaler och utställningscentra runt Paris. Är du intresserad av att investera i Unibail-Rodamco-Westfield? På denna sida kan du se var du bäst kan köpa aktierna. Du kan också hitta aktiens aktiekurs för aktierna här.

Var kan du köpa Unibail-Rodamco-Westfield-aktier?

När du vill köpa Unibail-Rodamco-Westfield-aktier är det viktigt att göra detta på en pålitlig och billig part. Vill du köpa Unibail-Rodamco-Westfield-aktier? Du kan direkt köpa Unibail-Rodamco-Westfield-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadInformationRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Unibail-Rodamco-Westfield-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Vad är aktiekursen för Unibail-Rodamco-Westfield?

Nedan ser du det aktuella priset på CFD-aktien Unibail-Rodamco-Westfield. Tycker du att det är ett bra ögonblick att köpa eller sälja? I så fall kan du omedelbart göra en beställning med hjälp av knapparna.

Handla det här fastighetsbolaget själv

Plus500 är en bra aktiemäklare för att handla aktier i Unibail-Rodamco-företaget genom att använda CFD: er. Med sin användarvänliga programvara och en gratis demo på 40 000 euro kan vem som helst börja handla. Jag började också handla med den här mäklaren. En stor fördel med Plus500 är att du alltid kan få bra resultat, eftersom du kan förvänta dig både en ökning av priset och en minskning.

Allmän information

Unibail-Rodamco är noterat på Euronext Paris och Euronext Amsterdam och har varit en del av CAC 40-indexet sedan 2007, Euronext 100-indexet och AEX-indexet.

Unibail rodamco

Unibail-Rodamco har sitt huvudkontor i Paris.

I april 2007 tillkännagav Rodamco Europe att de skulle gå samman med eller förvärvas av franska Unibail, med förbehåll för godkännande av aktieägare. I juni 2007 slutfördes förvärvet och bildandet av Unibail-Rodamco tillkännagavs.

Unibail

Unibail grundades 1968 av Worms Group. 1992 bytte Unibail kurs och blev ägare, utvecklare och chef som specialiserat sig på köpcentra och kontor. De koncentrerade sig på stora format och icke-replikerbara tillgångar. Genom bra förvärv förvärvades stora köpcentra mellan 1992 och 1995 och många kontor fram till 1999. Efter förvärvet av Paris Expo 2000 bildades också en kongressutställningsavdelning.

Rodamco

Rodamco Europe, som verkade i 14 länder, bildades 1999 av en fyrdelad split från Rodamco Fund, som grundades av Robeco Group och fick alla sina kontinentaleuropeiska tillgångar. Rodamco Europe investerade i och ägde butiker och dominerande köpcentra på sina hemmamarknader i Nederländerna och Belgien. Rodamco var också verksam i de nordiska länderna, Frankrike, Spanien och andra länder i Centraleuropa.

Auteur

Oliver Metz Avatar
Over Oliver Metz

Test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *