eToro tutorial: hur kan du investera med eToro?

Är du nyfiken på hur du kan investera framgångsrikt med eToro? I den här handledningen lär du dig allt du behöver veta för att handla på eToro inom 30 minuter. Vi kommer att granska hur programvaran fungerar och vi kommer att diskutera hur du kan fatta smarta investeringsbeslut.

I denna handledning

Genom att klicka på länkarna navigerar du direkt till den specifika delen i handledningen:

Hur kan du öppna ett konto med eToro?

I denna handledning använder vi programvaran för eToro. eToro är en av de största mäklarna i Nederländerna. Detta beror delvis på att du på eToro kan köpa aktier helt utan provision. Detta gör att du kan uppnå bra investeringsresultat när du bara investerar en liten summa. Dessutom kan du testa eToros funktioner gratis och utan risk genom en demo. Så, vad är de största fördelarna med eToro?

 • Du kan öva gratis med obegränsad demo.
 • Du kan köpa aktier utan avgifter.
 • Du kan öppna en demo på bara tre minuter.

Vill du komma igång med en gratis demo på eToro? Klicka på knappen nedan för att öppna ett konto direkt:

76 % av privata investerare förlorar pengar hos denna leverantör. Fundera på om du vill ta den höga risken att förlora pengar. Kampanjlänk.76 % av privata investerare förlorar pengar hos denna leverantör. Fundera på om du vill ta den höga risken att förlora pengar. Kampanjlänk.

För att öppna ditt gratis demo-konto behöver du bara fylla i lite grundläggande information, såsom ditt namn, e-postadress, lösenord och telefonnummer. Det är till och med möjligt att öppna ett konto via ditt Facebook- eller Google-konto.

eToro skapa konto

Vill du veta mer om I vår omfattande granskning du kan läsa allt du behöver veta!

Del 1: eToro-programvara

I den här delen av handledningen kommer vi att förklara hur du kan öppna affärer med eToros programvara. Vi kommer att diskutera hur du kan köpa din första aktie inom några minuter. Vill du veta något specifikt om eToros programvara? Genom att använda länkarna nedan kan du direkt hoppa till avsnittet i artikeln:

Hur köper du en aktie på eToro?

När du har öppnat ett demo-konto kan du använda eToros programvara via din webbläsare. När du vill köpa en viss aktie trycker du på handelsmarknader . Under “handelsmarknader”kan du snabbt hitta aktier att investera i. Klicka på branschen för att filtrera efter aktier från en viss bransch eller klicka på börsen för att hitta aktier som är noterade på en viss börs.

filter aktier

Letar du efter en specifik andel? Då kan du också använda sökfunktionen. I den här guiden ska vi köpa Microsoft-aktier. När du använder sökfunktionen ser du omedelbart skärmen du behöver för att öppna en position, tryck på handel för att öppna en position.

eToro förklaring aktier köp

När du har tryckt på knappen öppnas aktieskärmen. Se till att trycka på köpa och se till att hävstången är inställt på 1X. Genom att använda 1x hävstång, köper du aktien för dina egna pengar. Glöm inte att ställa in det belopp du vill köpa aktier för. På eToro är det inte möjligt att investera i delaktier. Genom att trycka på knappen Öppna handel öppnas investeringen direkt i ditt konto.

beställningsskärm eToro

Tips: Hantera dina spekuleraer och förluster

Inom eToros programvara är det också möjligt att automatiskt hantera dina spekuleraer och förluster. I vissa fall kan det vara klokt att ställa in ett värde där du automatiskt tar din förlust eller spekulera.

images_profit_loss_eToro

Det är viktigt att komma ihåg att dessa värden aldrig garanteras. När marknaden är mycket volatil kan din stop loss eller take profit utföras mot ett mindre gynnsamt värde.

Du har också möjlighet att använda en efterföljande stoppförlust. Detta är en speciell typ av stoppförlust som rör sig när priset stiger. Detta hindrar dig från att stänga positionen för tidigt och missa potentiella spekuleraer. Samtidigt skyddar du investeringen från en potentiell framtida förlust. Du kan enkelt välja det här alternativet i eToros programvara.Stop loss och ta vinst är inte garanterade och handel med hävstång innebär höga risker.

efterföljande stoppförlust eToro

Är det verkligen gratis att köpa aktier?

Att köpa aktier på eToro är 100% provision fritt. Detta gör eToro mycket mer attraktivt än konkurrenterna. Genom att erbjuda den här tjänsten hoppas eToro att du också kommer att handla med aktier genom att använda CFD. Med CFD: er kan du aktivt handla hävstångsaktier. Genom att ta ut finansieringsräntor tjänar de en hög spekulera på denna typ av handel. I nästa del av guiden till eToro kan du läsa hur du aktivt kan handla med CFD: er.

Aktiv handel med CFD: er

På eToro kan du också välja att ta lite mer risk. Du kan göra detta med CFD: er. CFD är finansiella derivat som gör att du kan använda hävstång. I denna del av handledningen kommer vi att diskutera hur detta fungerar.

Använd hävstångseffekt på eToro

När du gör en beställning kan du välja att använda en hävstång. När du använder hävstång behöver du bara sätta in en liten del av den totala handeln. Resten av pengarna finansieras sedan av mäklaren. Du kan använda en hävstång genom att till exempel flytta multiplikatorn från X1 till x10.

utnyttja handel med eToro

Att använda hävstång säkerställer att både dina spekuleraer och dina förluster går extra snabbt. När du köper en aktie utan hävstång har prisfluktuationer en mindre betydande inverkan på dina resultat:

 • En ökning med 10% leder till en spekulera på 10%.
 • En nedgång på 10% leder till en förlust på 10%.

När du använder en hävstång på X10 ökar resultaten i båda riktningarna exponentiellt. Du skulle då uppnå följande resultat:

 • En ökning med 10% leder till en spekulera på 100%
 • En minskning med 10% leder till en förlust på 100%

Hävstångsinvestering gör det möjligt att uppnå en hög avkastning på kort tid. Samtidigt är handel med hävstång också mycket mer riskfylld. Dessutom är det viktigt att komma ihåg att detta sätt att handla verkligen inte är gratis.

Kostnader för handel med hävstång

När du handlar med hävstång lånar du en del av de pengar du behöver. Om du lämnar affären öppen i mer än en dag måste du betala finansieringskostnader .De dagliga finansieringskostnaderna är låga och visas alltid under knappen “Öppna hande”. Nedan ser du kostnaden för en EUR / USD-position till ett värde av 300 000 USD i skrivande stund:

hävstångskostnader

Det är dock viktigt att ta hänsyn till dessa kostnader. När du vill göra en långsiktig investering är det smartare att köpa aktierna utan en multiplikator. Du kommer inte att betala några extra avgifter och du behålla din position så länge du vill.

Hur kan du dra nytta av fallande aktiekurser?

På eToro är det också möjligt att tjäna pengar när aktiekurserna sjunker. Om du vill dra nytta av ett minskande pris, ska du trycka på sälja på orderskärmen:

kort eToro

När du öppnar en säljposition (aka kort position) tjänar du pengar när priset sjunker. Det är viktigt att nämna att du bara kan spekulera i ett fallande pris med CFD. Om du vill investera utan finansieringskostnader kan du därför inte öppna en kort position på en aktie.

Hur gör du en beställning hos eToro?

Det är också möjligt att placera en order med eToro. Med en order öppnar du bara investeringen när ett visst pris uppnås. Du kan göra detta genom att ändra inställningen Trade to Order inom eToro-handelsplattformen. Därefter kan du ställa in det pris till vilket du vill köpa aktien.

beställ eToro

Hur kan du sätta in pengar med eToro?

Du kan sätta in pengar inom eToro när som helst. Det är möjligt att handla med så lite som $ 200. För att göra detta byter du från ditt virtuella demo-konto till ett konto med riktiga pengar. När du har bytt till ett konto med riktiga pengar kan du trycka på sätta in pengar knapp:

sätt in pengar eToro

Innan du kan sätta in pengar måste du först verifiera din identitet. Europeiska unionen har gjort detta obligatoriskt för att bekämpa penningtvätt. Du kan sätta in pengar till eToro snabbt med ditt kreditkort.

Hantera dina investeringar

Längst ner på skärmen ser du alltid ditt nuvarande kontosaldo.

kontanthantering eToro

 • Tillgänglig kredit är det belopp du fortfarande kan använda för att öppna investeringar.
 • Totalt tilldelat är det belopp du använder för dina nuvarande affärer.
 • spekuleraen anger resultatet av dina öppna affärer.
 • Kapitalet visar det totala värdet på ditt konto.

Du kan enkelt hantera alla dina öppna positioner. Du kan sedan se varje investering och dess resultat. Du kan också justera det ögonblick du tar din spekulera eller din förlust.

öppen position eToro

När du investerar med hävstång måste du ha tillräckligt med pengar på ditt konto. När det inte finns tillräckligt med pengar för att finansiera dina öppna positioner förlorar du hela beloppet på ditt konto.

Smart investering på eToro

Många nybörjare investerare förlorar omedelbart alla sina pengar på eToro. Detta beror ofta på att de agerar för hänsynslöst. Det är tillrådligt att öva med demo först. När du förstår programvaran kan du välja att göra en första insättning. Sätt först in en liten summa så att du upplever hur det är att förlora och vinna riktiga pengar.

Först när du har fått tillräckligt med erfarenhet kan det vara intressant att använda hävstångseffekt för dina affärer. Det är viktigt att använda hävstången med måtta. Speciellt med flyktiga investeringsprodukter kan du snabbt förlora hela beloppet på ditt konto.

Ett annat viktigt tips är att endast öppna investeringar som ger dig en gynnsam risk-avkastningskvot. Om den potentiella spekuleraen på en investering är 10% och den potentiella förlusten bara är 5% är detta en investering med en bra risk-avkastningskvot. Du måste få rätt i mindre än hälften av fallen för att få ett bra resultat.

När du spekulerar med CFD är det viktigt att alltid använda en stop loss. På grund av hävstången kan du annars förlora hela beloppet på ditt konto. Det är alltid lämpligt att bedöma dina affärer. Genom att göra det kan du lära dig av dina misstag och förbättra din handelsstrategi.

Letar du efter ett mer passivt sätt att investera? Då kan eToros sociala handelsplattform vara ett bra alternativ! I nästa del av denna guide kommer vi att diskutera hur du kan tjäna pengar på autopilot genom att använda denna funktion.

Del 2: social handel

På eToro har du också möjlighet att använda social handel. Detta är ett intressant alternativ som låter dig dra nytta av andra investerares kunskaper och färdigheter. I den här delen av handledningen tittar vi på hur du bäst kan utnyttja denna möjlighet.

Prata om aktier

Inom eToro-programvaran kan du besöka Nyhetsflöde. News Feed är eToros sociala medieplattform. Här delar handlare sina åsikter och erfarenheter. Om du tvivlar på en investering kan du spara med andra investerare där. Detta är ett användbart tillägg som kommer med en ansvarsfriskrivning.

På eToro kan du hitta många amatörinvesterare. Dessa investerare tar inte alltid hänsyn till de olika faktorer som kan påverka en aktiekurs. Det är därför viktigt att fatta dina investeringsbeslut baserat på flera faktorer.

eToro-handelsdiskussioner

Kopierar investerare

Ett intressant alternativ för nybörjare är investerare att kopiera andra handlare. På eToro kan vem som helst dela sina affärer med andra investerare. Investerare som är mycket framgångsrika och får många anhängare får en provision för sitt arbete.

Därför kommer investerare på eToro-plattformen att vara motiverade att leverera bra resultat.

eToro copytraders

Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat

Du kan hitta information om vilken investerare du kan följa. På detta sätt kan du avgöra om det är klokt att följa investeraren.

I vilket fall som helst är det viktigt att titta på följande statistik:

 • Statistik: här kan du se vad handelsresultaten är.
 • Portfölj: här kan du se vilka värdepapper investeraren investerade i.
 • Diagram: diagrammet visar investerarens resultat över tiden.
 • Feed: du kan läsa inlägg från investeraren här.

Det är viktigt att inte bara kopiera slumpmässiga investerare. Specifikt är det viktigt att välja investeraren med längre track record. Genom att välja handlare med långa resultat minskar du chansen att förlora en massa pengar när investeraren går skälm. Oavsett är det fortfarande viktigt att övervaka investeringarna hos de handlare du följer.

Hur hittar du en bra investerare att följa?

På samma sätt kan det vara en konst att välja bra handlare. I den här delen av eToro-handboken täcker vi kort vad du ska leta efter när du väljer en bra investerare att följa.

Följ inte blint mest populär handlare. Ibland har en investerare blivit populär av en slump. En populär handlare behöver inte alltid vara den investerare som har de bästa resultaten. Kontrollera därför alltid hur lönsam investeraren är.

Kontrollera också hur konsekvent hans resultat är, när investeraren har en enorm förlust en månad och en enorm spekulera den andra månaden är resultaten inte stabila nog.

Det är också viktigt att kontrollera om investeraren ibland tar förlust. Att hålla investeringar öppna för länge kan fungera bra under en längre tid. I slutändan kan dock en position spränga hela kontot. Det är därför viktigt att välja en investerare som inte är rädd för att ta förluster.

Kontrollera också om den investeraren du överväger att följa gör ett försök. Svarar han till exempel på frågor i sitt flöde? Om detta inte är fallet skulle jag aldrig följa den investeraren. Om han inte bryr sig om att svara på enkla frågor är han antagligen inte en pålitlig person att följa heller.

Slutligen måste du fråga dig själv om den investeraren du vill följa passar in i din profil. Vad vill du investera i? Hur mycket risk är du villig att ta? Om du tror att investeraren är rätt för dig kan du börja följa honom. Det är tillrådligt att göra detta med en liten summa pengar i början. Om resultaten förblir positiva kan du långsamt öka de belopp du investerar.

riskcore eToro

Vilken är den maximala risken du vill ta på eToro? Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.

Del 3: Börshandel

Vill du investera med eToro? Då måste du förstå hur aktiehandel fungerar. I den här delen av handledningen lär du dig att själv förutsäga priset på en aktie.

Vad avgör priset på en aktie?

Innan du börjar investera i aktier på eToro är det viktigt att komma ihåg att ett aktiekurs skapas av människor som du och jag. Aktiemarknaden balanserar alltid. Begärt pris på aktiemarknaden är det pris till vilket antalet köpare och säljare är lika.

När antalet köpare ökar ökar priset. När antalet personer som vill köpa aktien faller sjunker priset. När du börjar investera i aktier är det därför viktigt att överväga vad den genomsnittlige investeraren skulle göra. I den här delen av handledningen tar vi en snabb titt på hur du kan förutsäga prisutvecklingen på ett lager.

Den allmänna marknaden

Den första faktorn som spelar en viktig roll för att bestämma priset på en aktie är allmänheten marknadsförhållanden . När ett lands ekonomi inte går bra ser du att företagens andelar i den ekonomiska zonen faller. Om ekonomin går bra och investerarna är euforiska kan priserna stiga kraftigt.

Extrema exempel är corona krisen 2020 och kreditkrisen 2008. Det här är stora händelser som har en enorm inverkan på ekonomin. Många investerare är amatörer och de får snabbt panik. I sådana situationer ser du att människor dumpar sina aktier massor. Aktiekurserna kan då plötsligt falla enormt.

prisnedgång på corona kris

Till exempel, i diagrammet ovan, kan du se hur starkt Dow Jones kraschade efter att det blev klart att corona krisen skulle ha en enorm inverkan på ekonomin. Efter en sådan krasch ser du ofta en smidig återhämtning. Som en smart investerare kan du dra nytta av dubbla av dessa situationer. Du kan kort sälja aktier i den kraftiga nedgången och samtidigt köpa aktier till rabatt.

Undersök andelen

Naturligtvis följer inte alla aktier marknaden en efter en. Det är därför också viktigt att undersöka företaget bakom aktien. Under corona krisen kunde du till exempel se att vissa företag hade en mycket tuffare tid än andra.

Till exempel går företag som lever av turism fruktansvärt. Flygplan är jordade och det är osäkert när det är möjligt att flyga någonstans. Du kan se aktiekursen för Air France KLM under de första veckorna av corona krisen i denna graf:

dela eToro-exempel

Samtidigt kan du se att vissa företag har stor nytta av denna kris. Netflix-aktier går till exempel mycket bra. Med fler och fler som sitter fast hemma letar människor efter alternativa former av underhållning. I diagrammet nedan kan du se att corona krisen har varit utmärkt för Netflix:

Netflix eToro-handledning

Som investerare är det därför alltid viktigt att hålla sig sval. Undvik att ta känslomässiga beslut och köp eller sälj aktier baserat på korrekt analys. Generellt är det klokt att handla med trenden så mycket som möjligt. I nästa del av denna handledning lär vi dig hur du kan hantera de olika marknadsförhållandena.

Del 4: marknadsförhållanden

Innan du öppnar en investering är det alltid lämpligt att undersöka marknadsförhållandena. Du kan undersöka marknadsförhållandena på olika tidsplaner. När du är en aktiv investerare tittar du på kortare perioder än om du är en investerare på lång sikt.

Vilka trender finns?

När du börjar investera kan du behöva hantera tre typer av trender. Den första typen av trend är uptrend. Under en uptrend kan du se att priset främst går upp.

Exklusivt exempel

Naturligtvis går det inte alltid bra. Ibland ser du att en andel huvudsakligen faller. Vi pratar sedan om en nedåtgående trend.

nedåtgående exempel

I vissa fall finns det obeslutsamhet. Vi kallar detta en konsolidering. Aktiekursen varierar då huvudsakligen mellan två nivåer.

konsolidering

Tajma din investering

Det är viktigt att tajma dina affärer bra. Även i en uppåtgående trend kommer ett aktiekurs inte bara att röra sig. En impuls upp följs alltid av en retracement ner och just i denna nedåtgående rörelse kan det vara attraktivt att köpa.

retracement impuls

Naturligtvis måste du vara försiktig så att trenden inte vänder. Ingenting stiger för alltid och goda tider blandas regelbundet med dåliga tider. Genom att använda stoppförlust förhindrar du att du fastnar med en dålig investering för alltid.

Sök efter bekräftelse

Du kan uppnå bättre investeringsresultat genom att alltid leta efter bekräftelse. Det finns två starka faktorer som kan hjälpa dig att ta en position.

Horisontella nivåer

En horisontell nivå är en prisnivå där priset på en aktie studsar regelbundet. När en horisontell nivå berörs oftare utan att brytas, ökar styrkan på nivån. När du börjar handla kan det vara smart att leta efter dessa nivåer. Vill du veta hur du gör det här? Läsa denna artikel för mer information om detta ämne.

horisontell nivå eToro

Candlesticks:

Candlesticks kan också hjälpa dig att fatta handelsbeslut. Candlesticks ger mycket information om striden mellan köpare och säljare. När du lär dig att läsa Candlesticks uppnår du bättre investeringsresultat. Vill du veta hur du gör det här? I vår Candlesticks guide kan du läsa allt du behöver veta!

förklaring av Candlestick

Teknisk analys

Vi vill inte gå in på för många tekniska handelsdetaljer i den här kortfattade eToro-handboken. Är du allvar med att handla på marknaderna? Då kan det vara intressant att lära sig dessa avancerade tekniker och tillämpa dem på dina investeringar på eToro. Använd knappen nedan för att besöka vår tekniska analyskurs:

Följ trenden

Den viktigaste lektionen jag vill ge i den här delen av handledningen är att det är viktigt att vara uppmärksam på trenden. Ordspråket trenden är att din bästa vän existerar av en anledning. Investerare som är medvetna om trender och som vet hur man ska svara på dem uppnår bättre resultat.

De mer tekniska investeringsmetoderna är avsedda för aktiva handlare. Om du främst planerar att köpa aktier på lång sikt är allt du behöver göra att undersöka företagen bakom aktierna. Den exakta tidpunkten på lång sikt är mindre viktig.

I den sista delen av eToro-självstudien vill jag ge några fler investeringsvisdomar som kan hjälpa dig att uppnå bättre resultat.

Del 5: investeringstips

Att bara köpa en aktie är inte särskilt svårt. Det handlar ofta om att trycka på en knapp och innan du vet ordet av det är du den stolta ägaren till en Shell- eller Microsoft-aktie. Denna åtgärd är densamma för alla. Men inte alla investerare uppnår samma resultat när de börjar använda eToro. Genom att följa dessa sista tips ökar du chansen att vinna.

Utarbeta en plan

Det är viktigt att investera enligt en plan, att köpa och sälja aktier urskiljbart är sällan en bra strategi. Om du vill göra detta skulle du vara bättre att gå till ett casino. När du spelar på casinot får du åtminstone en gratis drink eller snackt.

Varje plan upprättas för ett specifikt syfte, att tjäna pengar som enda mål är inte tillräckligt bra. Tänk på vilka resultat du förväntar dig med dina investeringar på eToro. Bestäm hur mycket pengar du vill investera och vilken avkastning du vill uppnå. Med dessa uppgifter kan du bestämma var din investering bäst skulle tjäna dig.

Däremot måste en bra plan innehålla tydlig regler. Tänk på villkoren för att du öppnar en investering. För varje öppen position är det också viktigt att fastställa tydliga regler för att sälja den igen. Till vilket pris tar du dina spekuleraer? När blir det för riskabelt och skulle det vara bättre att stänga positionen? Genom att ställa in dessa investeringsregler i förväg undviker du att behöva göra detta under press senare.

Därefter är det viktigt att utvärdera din plan ordentligt. Kontrollera dina investeringar varje månad som en revisor. Håll koll på hur mycket du vinner eller förlorar och se vilka misstag du har gjort. Bara genom att göra det kritiskt och regelbundet blir du en bättre investerare.

Kontrollera dina känslor

Ett annat viktigt tips som jag skulle vilja ge dig i denna eToro-handledning är att det är viktigt att kontrollera dina känslor så mycket som möjligt. Många investerare tappar en förmögenhet eftersom de låter sig styras av känslor alldeles för mycket.

De säger ibland att rädsla är en dålig rådgivare. När du börjar investera är det helt sant. Investerare som inte övervinner sin rädsla lämnar förlustbringande positioner öppna för länge, medans man avslutar lönsamma positioner för tidigt.

Naturligtvis är det inte realistiskt att investera utan känslor alls. Känslor är mänskliga och när du tappar pengar gör det ont. När du vill tjäna pengar måste du lära dig att kontrollera dina känslor. Vill du veta mer om hur känslor påverkar dina investeringar? I denna artikel kan du läsa allt du behöver veta om detta ämnet!

rädsla att investera

Acceptera förluster också

Ett annat vanligt misstag bland investerare är att de inte vågar ta förluster. När du eftersträvar 100% spekulera får du maximal förlust, att lämna förlustbringande positioner öppna kan fungera bra på kort sikt. Trots allt är chansen att en förlustbringande position blir lönsam igen inom några månader mycket hög.

Men om en position oväntat tar en vändning till det sämre kan du förlora allt med denna strategi. Tänk därför alltid på vilken nivå du vågar tappa. Nybörjare kan undvika förluster så mycket som möjligt, medan professionella investerare omslutar beräknade förluster. Till vilken kategori vill du tillhöra?

Massor av övning

Efter att ha läst den här omfattande eToro-guiden vet du allt du behöver för att börja investera framgångsrikt. Du vet nu hur du köper aktier inom eToro och du vet vad du ska se upp för att lyckas. Dock måste jag vara ärlig med dig, efter att ha läst denna handledning är du verkligen ingen expert. Du har fortfarande mycket att lära dig och kommer alltid att göra.

Jag rekommenderar därför att du fortsätter att träna. Även om du handlar med tusentals eller tiotusentals vid en viss tid kan du fortfarande lära dig. Starka investerare är alltid nyfikna.

Öppnade du inte ett gratis demo-konto för att träna ännu? Använd knappen nedan för att öppna en gratis och obegränsad demo med eToro direkt:

76 % av privata investerare förlorar pengar hos denna leverantör. Fundera på om du vill ta den höga risken att förlora pengar. Kampanjlänk.76 % av privata investerare förlorar pengar hos denna leverantör. Fundera på om du vill ta den höga risken att förlora pengar. Kampanjlänk.

eToro riskvarning

eToro är en multi-tillgångsplattform som erbjuder både aktier och krypto-tillgångar samt handel med CFD:er.

Observera att CFD:er är komplexa instrument med en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstången. 76% av detaljhandelsinvesterarna förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna leverantör. Fråga dig själv om du förstår hur CFD:er fungerar och om du kan bära den höga risken för att förlora pengar.

Resultat från det förflutna är inga garantier för framtida resultat. Handelshistoriken täcker de senaste 5 åren och kanske inte är tillräcklig för att fatta ett investeringsbeslut.

Kopieringshandel är en portföljhanteringstjänst som tillhandahålls av eToro (Europe) Ltd., som är auktoriserat och reglerat av Cyperns värdepappers- och börsmyndighet.

Investeringar i krypto-tillgångar är oreglerade i vissa EU-länder och i Storbritannien. Det finns inget konsumentskydd och ditt kapital är i riskzonen.

eToro USA LLC erbjuder inte CFD:er och lämnar ingen representation och tar inget ansvar för noggrannheten eller fullständigheten i innehållet i denna publikation, som har sammanställts av vår partner med hjälp av offentligt tillgänglig, icke-entitetsspecifik information om eToro.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *