Hur köper jag VeThor: Hur kan du investera i VeThor?

När termen ”kryptovaluta”; kommer upp tänker de flesta omedelbart på Bitcoin. Men det finns många andra kryptovalutor. En av dessa enheter är VeThor Token. I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på detta mynt. Vi kommer att förklara vad VeThor-token innebär, vad dess funktioner är, och vi kommer också att lista dess fördelar och nackdelar. På så sätt kan du bestämma om det är attraktivt att investera i VeThor genom att köpa kryptovalutan.

Hur & var kan du köpa / investera med VeThor?

Du kan investera i VeThor på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i VeThor:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 VeThor

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj VeThor
  4. Ange det belopp som du vill köpa för VeThor
  5. Tryck på köpknappen

Då köps VeThor direkt på ditt konto!

Vad är VeThor Token?

VeThor Token (VET) ses som bränslet för VeChain Thor (VTHO) blockchain. Varje transaktion som sker i VTHO blockchain består delvis av extra transaktionskostnader. Dessa kostnader täcks av VeThor Token. Tänk till exempel på kostnader för att göra betalningar eller dela data.

VeChain tror att blockchain-teknik är en del av grunden för framtida IT-generationer. AR, AI, VR och 5G ses också som en del av denna grund. Med VeThor Token vill de öka effektiviteten och äktheten i informationsutbytet. På detta sätt kan produkter och information utbytas med ökad tillförlitlighet.

Ett exempel: stora företag förlorar miljarder eftersom förfalskade produkter erbjuds på marknaden någon annanstans i världen. VeChain vill ta itu med detta problem genom att ge produkterna ett unikt chip. På detta sätt kan en köpare av till exempel en Gucci-väska se om den är äkta eller falsk genom att helt enkelt skanna en kod.

Hur har VeThor sitt ursprung?

VeThor Token är en del av VeChain. VeChain inser fångsten av äkthet av varor i deras blockchain. Plattformen grundades av Sunny Lu. Lu kunde inte stå ut med att så många förfalskade produkter tillverkas och säljs. Företaget i fråga tappar i princip pengar och förfalskade produkter gör ingenting för företagets image. Sunny Lu bestämde sig för att göra något själv för att bekämpa detta globala problem. Och han kom med en lösning som kan vara värt en hel del pengar.

VeChain har funnits sedan 2015. Sedan starten har det strävat efter att bygga ett värdefullt företag. Tyvärr är VeThor-priset lägre än VeChains rykte. Detta är normalt för en valuta som används för att underlätta transaktioner.

VeThor Token: Hur fungerar det?

Du kan hantera VeThor-token var du än känner dig bekväm. Genom Bitvavo kan du få månatliga betalningar för dina VeThor-tokens. Hur mycket beräknas med följande formel:

  • Det kontrolleras dagligen hur många VeChain Thor varje Bitvavo-användare äger. De dagliga siffrorna läggs till i slutet av månaden.
  • I slutet av varje månad kommer det att bestämmas hur många VeThor-token som har producerats av VeChain Thor för alla Bitvavo-användare.
  • Den producerade VeThor-token fördelas jämnt mellan Bitvavo-användare som har VeChain Thor.

Distributionen av VeThor-token sker den första tisdagen i månaden. Det krediteras direkt till ditt Bitvavo-konto.

Vad ska du se upp för när du investerar i VeThor Token?

I den här artikeln har du kunnat läsa vad VeChain står för och vad dess syfte är. Ju större VeChain blir, desto bättre blir det för VeThor-token. Det är därför allt annat än negativt att hålla reda på hur VeChain presterar på de internationella marknaderna. Det faktum att tillgång till det enorma nätverket har kunnat innebära att stora kunder närmar sig VeChain. Om detta är fallet kommer det säkert att gynna priset på kryptovalutan.

En potentiell fördel, men också nackdel, med att köpa kryptovaluta är att ingen vet säkert hur saker kommer att bli. Det är klokt att först inse att förutsäga priset inte är en exakt vetenskap. Så gör grundlig förundersökning innan du väljer att investera i VeThor (detsamma gäller VeChain ).

Att investera eller inte investera i VeThor?

VeChain, utvecklaren av VeThor Token, är engagerad i olika marknader. Det har också startat en Dapp-plattform. Med den här plattformen vill de konkurrera med supermakter som Ethereum och NEO. Det finns flera marknader vars resultat kommer att påverka VeThor Token. Detta kan alltid vara både positivt och negativt. Men för närvarande är utsikterna positiva. VeThor visar sig mer och mer. Till exempel har VeChain valts av den kinesiska regeringen som sin teknologipartner.

Kort sagt, det finns mycket potential, inklusive god tillväxtpotential. Om företag börjar använda VeThor i sin produktionslinje kan värdet öka. Prognoserna för de närmaste åren fluktuerar fortfarande, men utsikterna är positiva.

Det är tillrådligt att du först noggrant studerar prisutvecklingen av VeThor och att du gör en bra prisanalys. Att investera i VeThor är ett bra tillfälle att diversifiera din nuvarande investeringsportfölj. Se till att du också har traditionella investeringar i din portfölj. På så sätt maximerar du din potentiella prisökning och minskar din investeringsrisk.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *