Prova låtsas investeringar

Många människor har en negativ bild av att investera: det skulle vara tråkigt och över genomsnittet riskabelt. I praktiken behöver detta inte vara fallet! Särskilt de nya investeringsmetoderna kan vara mycket spännande och lönsamma. Via internet kan du ofta försöka investera gratis med ett låtsas konto. Genom att investera fiktivt utsätts du inte för några risker!

Hur kan du försöka låtsas investera själv?

Skulle det inte vara bra att bli framgångsrik med att investera? När du tränar att investera mycket kan du använda de intäkter du tjänar från ditt företag eller arbete för att handla aktivt. Genom att testa de fiktiva möjligheterna först kan du vara säker på att du inte omedelbart gör en stor förlust.

Skönheten i moderna mäklare är att du kan försöka investera gratis med ett fake konto. En första möjlighet är att öppna ett demo-konto med vilket du kan använda dina spelpengar för att se vilka resultat du kan uppnå i verkliga livet. Fiktiv handel är helt riskfri!

Det kan vara ännu trevligare att handla med riktiga pengar. Så snart du har fått tillräckligt med erfarenhet av att testa att investera i ett låtsas konto kan du börja investera med riktiga pengar. På de flesta mäklare är det redan möjligt att handla från $ 100.

Vill du prova fiktiv handel med en gratis demo? Använd knappen nedan för att omedelbart jämföra de bästa demos:

Vad är ”den nya investeringen”?

Många investerar genom att lägga överskott i vissa aktier eller investeringsfonder. När de har gjort detta lämnar de investeringen ensamma i många år. Efter tio år avgör de om de uppnått ett positivt resultat. Detta är dock inte det enda sättet du kan investera. Personligen använder jag ett annat sätt att investera. Denna metod kallas ”den nya investeringen” som kan provas med fiktiva pengar.

Denna nya metod för att investera eller handla använder kontrakt på det underliggande värdet av ett värdepapper. Dessa kontrakt kallas också CFD: er eller kontrakt för skillnad. Med CFD: er kan du handla i värdet på nästan vad som helst: från valutapar till aktier och från råvaror till indexfonder. Häromdagen talade jag till och med med en bonde som tjänade lite extra genom att handla med priser på grisar!

Enligt min mening har detta låtsas sätt att investera det nödvändiga fördelar :

Du kan använda hävstångseffekt

Med hävstång kan du ta en större position med en mindre summa pengar. Till exempel sätter du in $ 100 och du kan ta en handelsposition på $ 1000. Genom att använda hävstång ökar både dina potentiella förluster och dina potentiella spekuleraer. I denna artikel kan du läsa mer om att investera med hävstångseffekt. Det är tillrådligt att först prova det här alternativet med fiktiva pengar.

Investera med en liten insättning

Det är möjligt att investera i CFD med en liten insättning. Hos de flesta mäklare kan du öppna en position från så lite som $ 100. Även utan pengar kan du komma igång: du gör det genom att handla med fiktiva pengar i demo.

Spekulera under alla omständigheter

Du kan uppnå ett bra resultat med investeringar under alla omständigheter. Du kan satsa på ett prisfall genom att öppna ett kort placera. På grund av detta kan en kris vara ett bra och lönsamt ögonblick för dig. Naturligtvis, när du börjar spekulera är det viktigt att komma ihåg att du också kan förlora mycket pengar om du fattar fel beslut.

Prova gratis

Du kan prova det här nya sättet att investera gratis med en fiktiv summa pengar. Det fina med fiktiva investeringar är att dina spekuleraer och förluster är 100% fiktiva. Detta förhindrar att du förlorar pengar som nybörjare och ger dig tid att bli bekant med aktivt handel med aktier. Klicka här för att se var du kan försöka investera gratis.

Tips: i vår artikel om CFD:er du kan läsa hur detta fungerar.

Hur kan du fiktiva investera i aktier?

Vill du hellre investera fiktivt i aktier utan att aktivt handla dem? Det är också möjligt! Vissa människor väljer att hålla koll på sina fiktiva eller fantasyinvesteringar på papper. Detta fungerar bra i sig, men är mycket arbete. För de flesta investerare är det därför mer attraktivt att investera fiktivt med ett program.

Det bästa programmet som du kan köpa och sälja fiktiva aktier med är eToros program. Du kan prova möjligheterna där med en fiktiv summa pengar

$100 000, så snart du är redo kan du sätta in pengar och köpa aktier för riktiga pengar. En fördel med detta program är att du inte betalar provision. Detta gör att du kan köpa en aktie och ändå få ett bra resultat.

Du kan prova eToros program helt utan risk. Använd knappen nedan för att öppna ett gratis demo-konto direkt:

fiktiv investering

Fiktiv investering på papper är gammaldags

Några tips

Jag skulle vilja ge dig några fler tips som kan hjälpa dig att investera mer framgångsrikt som nybörjare.

Först och främst är det viktigt att alltid använda stoppförlust. Med en stop loss du kan säkerställa att din position automatiskt stängs vid en viss förlust. Detta gör det möjligt att gå till jobbet utan att behöva tänka på dina handelspositioner.

Ett andra råd jag vill ge dig är att du inte ska gå all-in direkt. Prova fiktiv handel först med en gratis demo-konto och riskerar inte mer än två procent per handel. Först när du har provat möjligheterna tillräckligt kan du överväga att investera med riktiga pengar.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *