Köpa Ontology Gas: Hur investerar jag i Ontology Gas?

Om du vill investera i kryptovalutor måste du tänka på de mynt du väljer. Eftersom det finns nästan tusentals alternativ att välja mellan är det bra att göra ett val. Ett av mynten du kan välja att investera i är Ontology Gas. Undrar du om det är smart att investera i Ontology Gas? Vill du veta vad sambandet mellan Ontology Gas och Ontology är? Läs vidare; i den här artikeln kan du läsa allt om det!

Hur & var kan du köpa / investera med Ontology Gas?

Du kan investera i Ontology Gas på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i Ontology Gas:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Ontology Gas

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj Ontology Gas
  4. Ange det belopp som du vill köpa för Ontology Gas
  5. Tryck på köpknappen

Då köps Ontology Gas direkt på ditt konto!

Den dedikerade ontology plattformen

För att se vad Ontology Gas gör är det nödvändigt att ta en kort titt på Ontology själv. Ontology är en plattform designad av skaparna av NEO, den välkända kinesiska kryptovalutan. Med Ontologys plattform hoppas teamet att de kan göra tekniken bakom Blockchain tillgänglig för alla typer av företag. Genom att uppmuntra företag att ställa in sin blockchain och skapa sina tokens försöker de uppnå storskalig adoption.

Ontology gör det möjligt att skicka data anonymt till en tredje part med hjälp av en offentlig blockchain. Denna blockchain säkerställer att det inte längre är nödvändigt att skicka alla typer av data. En typ av digital signatur räcker för att verifiera transaktioner eller utföra smarta kontrakt. I vår andra artikel visar vi dig mycket mer om hur den speciella ontology plattformen fungerar.

Vad är Ontology Gas – tokens mål

Ontology använder sig av en så kallad Dual token. Detta kallas också ONT- och ONG-modellen. ONT är token som kan användas för consensus distribution. ONG är den speciella token som används för on-chain-tjänster. Sedan Ontology MainNet gick i drift den 30 juni 2018 har MainNet ONT börjat släppa ONG regelbundet.

När Ontology MainNet blir riktigt aktivt kommer ONT regelbundet att distribuera ONG. Huvudfunktionen för denna token är att belöna och motivera användarna av plattformen, men detta är inte dess enda funktion, eftersom token också används som ”kedjevaluta”. Du får fler ONG-tokens om du har fler ONT-tokens i din besittning. Om du har en officiell ONT-plånbok får du din ONG varje dag vid en viss tidpunkt. Om du har dem på utbyte får du belöningen varje månad.

Belönar användarna

Så ONG kan i princip ses som belöningen för användarnas arbete. När ett företag tar en ny blockchain till plattformen belönar Ontology den i form av en ONG. Detta säkerställer att användare uppmuntras att fortsätta arbeta tillsammans. Plattformen accepterar både privata och offentliga blockkedjor. Ju fler blockkedjor som läggs till plattformen desto högre belöning för beloppet för ONG.

Denna plattform har tre fundamentala protokoll för sin funktion. Dessa är ONT ID med den digitala identiteten. Den andra processen är ONT Data, som är en speciell process för datautbyte och smart kontrakthantering. Slutligen finns det ONT-poäng för kreditvärdering och logistik. Dessa processer håller Ontologys plattform smidigt. ONG är ett slags smörjmedel för att denna plattform ska fungera ordentligt, så den är verkligen nära kopplad till Ontology själv.

Fördelning av ONT och ONG

Det maximala utbudet av ONT är 1 000 000 000 och varje ONT är odelbart. Det maximala utbudet av motsvarande ONG är 1.000.000.000 och är delbart till nio decimaler. Antalet obundet ONG bestäms av tidsintervallet och antalet ONT som hålls. Det finns en viktig regel för att betala ut och släppa ONG. Detta är som följer: 1 ONG släpps varje sekund när ett nytt block genereras.

Alla ONG kommer att släppas på cirka 18 år, varefter inte mer ONG kommer att släppas. När alla mynten släpps kommer en viss form av brist att uppstå. Denna brist är mycket användbar för dina investeringar. När fler börjar använda ONG kommer priset också att stiga ytterligare. Detta kan resultera i en hög avkastning, även om frågan är om målen alla kommer att uppnås.

Ontology Gas lagras i speciell plånbok

Ett misstag många nybörjare gör när de först börjar investera i Ontology Gas är att lämna mynten på börsen. Detta är möjligt om du vill sälja dem snabbt, men det är inte särskilt användbart för långsiktiga investeringar. Det är ett faktum att ett utbyte kan hackas, något som tyvärr har hänt tidigare. Därför är det klokt att alltid lägga dina mynt på en speciell plånbok.

Om du vill hålla din Ontology Gas säker är det lämpligt att välja antingen en hårdvara eller en programvaruplånbok. Det här är fortfarande de två säkraste alternativen just nu. Med en hårdvaruplånbok som Ledger är du lite bättre skyddad, men det här alternativet kostar lite pengar. En programvaruplånbok kan å andra sidan enkelt installeras på en dator. De flesta programvaruplånböcker kan installeras gratis.

Slutsats – ska du investera i Ontology Gas?

Informationen i den här artikeln har gjort det möjligt för dig att få en bättre uppfattning om huruvida du ska investera i Ontology Gas. Oavsett om du själv ska investera i det är verkligen ett personligt val att göra. Om du tror att Ontology kommer att fungera bra är det logiskt att investera i Ontology Gas. Om du tror att ett annat projekt tar hem spekuleraen är det bättre att välja de andra kryptovalutorna på marknaden.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *