Köpa ontology: hur kan du investera i ontology?

Om du skulle vilja investera i kryptovalutor , så är du verkligen inte den enda. Priserna på nästan alla mynt stiger avsevärt nyligen. Ett av de mynt som nämns mer och mer på internetforum är naturligtvis ontology. Vill du veta vad ontology är och vilka skäl är att investera i detta mynt? Läs den här artikeln noggrant, eftersom du hittar all information du behöver på den här sidan.

Hur & var kan du köpa / investera med Ontology?

Om du tror på NEOs framtid kan det också vara intressant att köpa Ontology. Cryptocurrency Ontology används för att ansluta befintliga system med NEO blockchain.

Du kan investera i Ontology på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i Ontology:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Ontology

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

  1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
  2. Sätt in pengar på ditt konto
  3. Välj Ontology
  4. Ange det belopp som du vill köpa för Ontology
  5. Tryck på köpknappen

Då köps Ontology direkt på ditt konto!

Vad är ontology? – projektets mål

Låt oss först titta på projektets ursprung och mål. Ontology-projektet grundades 2017 av ett kinesiskt företag som heter OnChain. Detta är ett företag som leds av grundarna Erik Zhang och Da HongFei. Du kanske har hört talas om dem: det här är verkligen uppfinnarna bakom NEO-blockkedjan. Som du kanske vet är detta projekt ett av de största projekten du kan hitta på den totala kryptomarknaden idag.

Du kan faktiskt tänka på Ontology som en plattform för företag som vill använda blockchain för att förbättra sin verksamhet utan att behöva ändra alla sina nuvarande system. Detta gör det till en perfekt plattform för företag som verkligen inte har någon kunskap när det gäller tekniken bakom blockchain. Ett särskilt inslag i detta projekt är att de inte hade en Ontology ICO. Istället gav de bort sina mynt gratis till olika människor med air drop.

Hur fungerar ontology?

Blockchain bakom Ontology är en offentlig blockchain som skapades speciellt för att möta företagskundernas behov. Det här är människor som har behov av integritet och inte gillar att skicka personuppgifter till en privat blockchain. Detta gör Ontology till en BaaS-plattform (blockchain-as-a-service). Ontology försöker tillåta affärsanvändare att dra nytta av blockkedjans decentraliserade och distribuerade natur på ett enkelt sätt.

Ontologykunder kan dra nytta av många alternativ på själva plattformen. Dessa inkluderar ID-hantering, smarta kontrakt, ett decentraliserat utbyte och möjligheten att skapa egna digitala tillgångar och applikationer som kan vara värd på Ontology App-plattformen. Dessa alternativ gör det möjligt för alla typer av företag att utnyttja blockchain, även de relativt små.

Ontology

Möt Ontology Trust Anchors

Om du tänker dela din identitet med någon annan är det inte nödvändigt att ge alla dina uppgifter på Ontology. Allt du behöver göra är att bevisa din identitet. Detta liknar faktiskt en notarialunderskrift för ett notarialdokument. I det här fallet anger du bara ”signaturen” och inte dokumenten. Detta skiljer det från ett normalt identitetsdokument som vi känner det i Sverige.

Bevis eller verifiering tillhandahålls av Ontology Trust Anchors. Detta är ett särskilt organ som tillhandahåller identitetsverifieringstjänster för ONT ID-användare i utbyte mot ONT ID-tokens. Detta bevisningssystem är säkert att använda på grund av implementeringen av olika typer av protokoll. Dessa protokoll säkerställer att det inte längre är möjligt att smida någonting. Detta är användbart för både applikationer och utvecklare. De kan använda ONT ID för att snabbt och säkert verifiera nya användare.

Användning av ONT-token

ONT-token används inom Ontology-plattformen. ONTs roll i Ontology-ekosystemet är enkel. Denna token ger dig som användare rätt till särskilda hanteringsrättigheter. Du får ta del av beslut i Ontology-nätverk som uppgraderingar eller ändringar. Du kan också tjäna ränta med tokens.

Men istället för att få pengar i dollar får du pengar i ONG. Du måste se ONG som ”gasen” för att använda Ontology-nätverket. ONG används därför när man gör transaktioner eller utför smarta kontrakt. I detta avseende är ONG väldigt lik GAS av NEO nätverk. När du väljer att investera i ontology, investerar du i själva ONT-token. Du gör detta genom ett av de många börser som har inkluderat denna token.

Förvara ontology i en speciell plånbok

Antag att du har valt att investera i ontology. Vad ska du göra om du precis har köpt dina mynt? Det första du bör göra är att överföra dina mynt till en speciell plånbok om du inte redan har gjort det. Att lämna dina mynt på börsen är problem. Du har inte mynten i dina händer vilket innebär att du alltid kommer att vara mottaglig för hackare.

Du kan välja en mjukvaruplånbok eller en hårdvaruplånbok. Även om det också finns en pappersplånbok är det i allmänhet inte lika bekvämt. Med en hårdvaruplånbok kan du överföra dina Ontology-mynt utan att behöva ta med dig din bärbara dator eller dator. Om du har en programvaruplånbok lagras dina mynt på själva datorn. Programvaruplånboken är gratis, i motsats till hårdvaruplånboken, som lätt kan kosta tusentals kronor.

Ontology som länk till NEO

Ontology kan vara en något förvirrande kryptovaluta. Myntet är främst utformat för företag att ansluta befintliga system till NEO blockchain. Detta gör Ontology till ett oumbärligt mynt för enheter som vill använda NEO-blockchain. När du har ontologymynten får du ett annat mynt som belöning: ONG.

Det fanns aldrig en ICO; mynten delades ut till personer som redan ägde NEO. Därför har själva myntet inte lanserats för konsumenter. Detta betyder inte att du som privat handlare inte kan dra nytta av prisfluktuationer på Ontology-kryptovalutan. Så länge myntet används tillräckligt kan du som investerare dra nytta av prisutvecklingen.

Slutsats – ska du investera i ontology?

Det är svårt att svara på om det är klokt att investera i ontology. Detta beror helt på vad du ser i företaget och om du tror att det kan bli en stor blockchain. Om du tror att företagen kommer att välja massivt för implementering med Ontology, kan du alltid välja att avsätta en liten del av din portfölj till detta mynt. Om du tror att detta inte kommer att hända kan du bättre välja en annan kryptovaluta.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *