Är Plus500 en bluff?

Många undrar om Plus500 är en bluff. I den här artikeln undersöker vi om Plus500 är en nackdel. Är programvaran i Plus500 100% legitim?

Tips: test Plus500 med en demo

Är du osäker på om Plus500 är bra? Då kan det vara klokt att först bekanta sig med mäklaren genom att öppna en gratis demo. Knappen nedan låter dig öppna ett gratis demo-konto på Plus500:

80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

Är Plus500 en bluff?

Vi har undersökt Plus500 och det är definitivt ingen bluff. Plus500 är en CFD-mäklare som öppnar mer än 35 miljoner positioner per år på uppdrag av sina kunder. När du sätter in pengar på Plus500 är dina pengar säkra. Vi hittade följande i vår studie:

  • Plus500 har funnits sedan 2008 och har ett fantastiskt resultat.
  • Plus500 hade över 200 000 aktiva kunder under 2019.
  • Företaget är verksamt i mer än 30 länder.

På internet hittade vi många positiva recensioner, men också de vanliga negativa recensionerna. Vissa kallar Plus500 för bluff, även om det här är grundlösa påståenden. Detta beror ofta på att människor har tappat sina pengar med sina affärer. De känner sig då lurade och skyller på mäklaren.

Det är därför viktigt att komma ihåg att handel med Plus500 inte är ett spel. När du handlar med Plus500 kan du förlora hela din insättning. Det är viktigt att bara handla med pengar som du har råd att förlora.

Plus500-bluff eller legitimt

Är Plus500 riktig?

Plus500 är ett legitimt företag som har varit verksam sedan 2008. För att ytterligare undersöka företaget besökte jag till och med deras kontor. De delar en fin kontorsbyggnad med Microsoft. Alla anställda äter glass gratis, och de har till och med ett gym i byggnaden. Jag kunde prata med många anställda, och de indikerade alla att de verkligen tycker om att arbeta för företaget.

Egenskaper hos en pålitlig mäklare

När du investerar pengar med en online-mäklare det är logiskt att oroa sig för pålitlighet. Någon kunde bara skapa en falsk webbplats i syfte att lura människor. När du väljer en online-mäklare är det därför klokt att vara uppmärksam på vissa egenskaper som visar webbplatsens tillförlitlighet.

Plus500 regleras av Financial Conduct Authority. Detta är ett oberoende organ som mycket noggrant övervakar finansinstitutens beteende i Europa. Deras registrering hos FCA är en bra indikation på att de inte är ett blufföretag.

En ytterligare egenskap som visar pålitlighet Plus500 är det faktum att företaget är noterat på börsen. Eftersom Plus500-aktier finns på Londonbörsen måste företaget vara öppet om sin praxis. Som en listat företag måste den också uppfylla en rad ytterligare juridiska krav.

 

Påstår att pengar inte har betalats av Plus500

När du söker på Internet efter Plus500-bedrägerier stöter du på några som hävdar att deras pengar inte har betalats. Plus500 rapporterar dock att dessa människor har missbrukat mäklarens villkor. De har till exempel skapat flera konton eller har skapat ett konto med falska data. Om detta kommer fram stänger Plus500 kontot för dessa människor.

Det finns också påståenden online som indikerar att handel med CFD inte skulle ske på en rättvis metod på Plus500. Detta beror främst på okunnighet hos människor om detta sätt att investera. När allt kommer omkring är handel med CFD inte samma sak som att investera i aktier. På vår webbplats kan du läsa mer information om investera i CFD med Plus500.

Är dina pengar säkra på Plus500?

När du sätter in pengar på Plus500 hanteras de försiktigt. Kundernas pengar lagras på ett separat konto och företaget investerar inte med dessa pengar. När du sätter in pengar på Plus500 kan du vara säker på att inga konstiga saker händer med dina pengar.

Vill du veta hur du tar ut pengar på Plus500? Läsa Denna artikel!

Varför rekommenderar vi Plus500

När du väl är bekant med riskerna och hur du investerar i CFD är Plus500 en utmärkt mäklare. Vi kan rekommendera Plus500 till alla.

Med Plus500 har du följande fördelar:

  • Lättanvänd programvara och förmågan att skapa en gratis demo konto.
  • Du kan enkelt handla i hundratals aktier och valutor.
  • Du drar nytta av låga transaktionsavgifter och inga provisioner.

Plus500 är inte en nackdel: enligt vårt test är denna mäklare 100% legitim. Plus500 är en pålitlig mäklare som tillhandahåller CFD-handel mot låga avgifter. Vill du prova att handla med plus500 riskfritt? Tryck på knappen för att öppna ett gratis demo-konto med Plus500:

80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.80% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *