Att köpa Reserve Rights: hur man investerar i RSR?

Om du är intresserad av handel eller investera i kryptovalutor, så finns det gott om alternativ att välja mellan. Det fanns över 7800 olika kryptovalutor i omlopp i december 2020 enligt CoinMarketCap, en webbplats där du kan hitta all statistik om kryptovalutor. En av dessa kryptovalutor är Reserve Rights.

Reservrätt låter lite som en ansvarsfriskrivning, men dess grundare har skapat en decentraliserad stabil myntplattform och syftar till att bygga upp ett rättvist monetärt system. Det låter som ett fantastiskt ideal, men hur kommer reservrätten att uppnå det?

Frågan för dig som handlare är naturligtvis om det är värt att investera i den plattformen. I den här artikeln kommer vi att gå djupare in i idéerna bakom Reserve Rights, och du kan hitta en analys av att investera i reservrätter. Du kan också hitta prisprognosen för Reserve Rights för de kommande åren i denna artikel.

Hur & var kan du köpa / investera med Reserve Rights?

Du kan investera i Reserve Rights på en kryptobörs som accepterar denna valuta. Nedan kan du direkt se på vilka börser du kan handla i Reserve Rights:

BörsmäklareInformationRegistrera dig
BitvavoBetala inte transaktionsavgifter på dina första €1000 Reserve Rights

Efter att ha öppnat ett konto hos en börs är det enkelt att starta investera. För detta behöver du bara gå igenom följande steg:

 1. Öppna ett konto och slutför verifieringen.
 2. Sätt in pengar på ditt konto
 3. Välj Reserve Rights
 4. Ange det belopp som du vill köpa för Reserve Rights
 5. Tryck på köpknappen

Då köps Reserve Rights direkt på ditt konto!

Handel med Reserve Rights: vad är Reserve Rights?

De flesta kryptovalutor är mer än bara en ny digital valuta. Det är vanligtvis en innovativ idé eller applikation som ligger bakom blockchain teknologi. Detta gäller även för Reserve Rights. Bakom myntet Reserve Rights (RSR) finns en organisation som heter Reserve som beskriver sig själv som en samling människor som tror att kryptovaluta kan fungera bättre än fiatpengar, till exempel pund och dollar.

Krypteringsreserv

Slut på inflation och korrupta regeringar

Enligt Reserve, en anledning till att fiat -pengar inte fungerar bra är att dina pengar inte är säkra. Detta kan bero på banker där dina pengar är, är inte säkra eller på grund av dålig penningpolitik från korrupta och centraliserade regeringar. Och i vissa länder har människor helt enkelt inte ett säkert ställe att förvara sina pengar. I sådana här länder inträffar flyktig inflation som devalverar fiatvalutornas köpkraft.

En robust, ekonomiskt stark valuta som ersätter fiatvaluta

Reserve anser också att våra nuvarande fiatpengar är ett hinder för att handla med någon i världen, det vill säga över gränserna, fritt och friktionsfritt. Detta är anledningen till att Reserve skapar en stabil, decentraliserad valuta. Eftersom valutan är decentraliserad kan den inte missbrukas eller manipuleras av någon regering. Lagets mål är därför att så småningom skapa den mest tillgängliga och robusta, ekonomiskt kraftfulla valutan som kan ersättas av den.

Säker valuta för alla

För oss är en säker och stabil valuta som inte kan missbrukas kanske inte lika angelägen. Men det finns miljarder människor världen över utan bankkonton, och länder där banker har problem med att hålla pengar säkra. Vissa länder anses vara riskabla av internationella finansinstitut och deras medborgare kan inte öppna ett internationellt bankkonto. Medborgare i dessa länder upplever begränsningar som gör det svårt att bedriva affärer.

Det är därför reserve-protokollet utvecklades för att kringgå korrupta bankirer och regeringar, så att alla i världen kan ha en säker tillgång på valuta som inte kan stulas av banker eller sprängas av regeringar. Det slutliga målet är att skapa en decentraliserad stabil valuta som är immun mot hyperinflation och oberoende av fiatpengar.

Investera i Reserve Rights: Vad är reserve-protokollet?

Reserve-protokollet är utformat för att skapa den mest tillgängliga, ekonomiskt kraftfulla och robusta valutan i världen. Protokollet bygger på Ethereum , men det finns planer på att implementera protokollet ovanpå någon smart kontraktplattform eller blockchain. Protokollet består av tre tokens: Reserve Token (RSV), Reserve Rights Token och Collateral Tokens.

Reservtoken (RSV)

RSV är en stabil kryptovaluta som kan användas som betalningsmetod, lagras och utfärdas på samma sätt som vi använder amerikanska dollar, pundet och andra stabila fiatpengar. RSV är utformad för att vara helt säkerställd, med säkerheten förvarad i ett ”reserve-valv”.

Detta reserve-valv är faktiskt ett smart kontrakt som används för att samla och hålla de tillgångar som utgör RSV: s säkerhet. Valvet finansieras genom att ta ut en avgift på 1% på alla RSV -transaktioner och eventuella kapitalspekuleraer från tillgångarna i valvet.

RSV lanserades 2019 och vid lanseringstillfället var säkerheten USD-mynt (USDC), TrueUSD (TUSD) och Paxos Standard (PAX), men laget siktar på ett ”valv” med 100 olika låga volatilitetstillgångar för att fungera som säkerhet för RSV.

De tre huvudfunktionerna för RSV -token är:

 • Skydda besparingar mot hyperinflation
 • Underlätta för lågkostnadstransaktioner mellan länder
 • Säkerställa ett mer tillförlitligt och robust finansiellt ekosystem för handlare i utvecklingsländer.

Hur upprätthålls stabiliteten med RSV -token?

Om efterfrågan på token sjunker, skulle detta logiskt innebära att priset också skulle falla.

Reserve-blogg, en mycket insiktsfull bild illustrerar hur stabilisering fungerar.

Antag att inlösenpriset på 1 RSV är $ 1. Om marknadspriset faller till 98 cent kommer det att finnas ett incitament att köpa RSV och lösa in det med det smarta kontraktet för $ 1 säkerhetspoletter. Det kommer att fortsätta tills det inte längre är lönsamt att köpa och byta RSV -tokens. Priset stabiliseras sedan på $ 1.

Omvänt, när efterfrågan ökar och priset på RSV stiger till, säg, $ 1,02, kommer handlare att köpa de nya RSV -mynten för 1 och sedan sälja dem med spekulera. Detta kommer också att fortsätta tills priset på marknaden sjunker tillbaka till $ 1 på grund av RSV -försäljningen.

Reserve Rights Token (RSR)

Den andra token i reservprotokollet är Reserve Rights Token (RSR). Denna token har två primära funktioner:

 • Det är en verktygstoken som kan användas för att rösta om styrelsens förslag.
 • Det hjälper till att hålla RSV-värdet till riktpriset på 1 amerikansk dollar.

Till skillnad från den stabila RSV är RSR -token flyktig. RSR -token används som ett investeringsobjekt, och intäkterna finansierar Reserve Protocol -projektet. Trots att den är flyktig kan RSR -token också användas för att garantera säkerhets-procenten och kopplingen av RSV.

Reserve-webbplats hittar du en illustration av ett flödesschema som visar hur Reserve Rights Token kan stabiliseras.

Om tillgångarna i reserve-valvet minskar i värde och inte längre kan täckas av den befintliga RSV och det finns en ökning av det totala utbudet av RSV, kommer antalet RSR -tokens i omlopp att minska som ett resultat. Detta beror på att arbitrage-möjligheten endast kan utnyttjas genom att sälja RSR.

Säkerhetspoletter

Dessa är säkerhetspoletter som används för att stödja värdet på RSV, och liknar hur guld användes en gång som säkerhet för pengar. Protokollet är utformat så att säkerhetspoletter representerar minst 100% av värdet på alla reserve-token. Säkerhetstoken representerar ekonomiskt värde i den verkliga världen som t.ex. obligationer , fastighet, råvaror och andra tillgångar.

Hur kan du investera i Reserve Rights?

Det är skillnad på att handla och investera i Reserve Rights. Handel med RSR fokuserar på kort och medellång sikt. Som näringsidkare använder du dig av prisfluktuationerna.

Att investera i reservrätter är å andra sidan en långsiktig investering, även känd i kryptovärlden som HODL ( Hold On for Dear Life ). Denna köp-och-håll-strategi är mycket lättare att förstå än daytrading och är därför också tillgänglig om du bara börjar med kryptovalutor. Du behöver inte hålla koll på priserna varje dag, men du spekulerar i att din investering kommer att bli mer värdefull i längden.

Investeringsstrategi för Reserve Rights

När du vill börja investera i Reserve Rights bestämmer du ett belopp som ska avsättas varje månad. Detta kan vara en relativt liten summa, eller vad du har råd att förlora varje månad. Analysera sedan vad marknaden och RSR -priset gör. Titta på vad valutan varit värd tidigare och om det finns en stigande eller fallande trend. Besluta sedan om ett belopp som myntets värde ska understiga för att köpa.

Om priset faktiskt sjunker och den förutbestämda punkten nås köper du myntet. Detta kan göras på en handelsplattform som Bitvavo. Om du köpte myntet behåller du det i din kryptoplånbok. Långsiktig retention är åtminstone över en period av månader, men ofta över en period av år.

Var kan du köpa Reserve Rights?

Reserve Rights (RSR) är för närvarande en populär token med utmärkt likviditet. Du kan köpa och byta den på de mest kända och pålitliga kryptovalutautbytesplattformarna som Bitvavo och du kan handla den mot flera populära kryptovalutor, inklusive Bitcoin (BTC), Tether (USDT) och Ethereum (ETH), samt fiatvalutor som den amerikanska dollarn och pundet.

Bitvavo är en populär holländsk börs för att köpa och sälja kryptomynt. Det är känt för sina låga transaktionsavgifter på 0,5% och snabb transaktionsbehandling.

Några funktioner i Bitvavo:

 • Det är säkert och stabilt och känt för att vara användarvänligt.
 • Transaktionsavgifter är endast 0,25%.
 • Stöd för de mest kända kryptovalutorna.

Gå till Bitvavos onlineplattform här:

Hur lagrar du mynten för Reserve Rights?

Du lagrar dina kryptomynt i en kryptoplånbok. Du kan välja mellan programvaru- eller hårdvaruplånböcker. Programvaruplånböcker är faktiskt program eller appar som du kan öppna på din smartphone eller dator. Om du har många olika valutor och inte i för stora mängder är det bäst att använda en mjukvaruplånbok. En hårdvaruplånbok är en enhet med minneslagring och ser lite ut som ett minneskort. En hårdvaruplånbok kan lagra större filer och är säkrare.

Vilka krypto-plånböcker kan du använda för att investera i Reserve Rights?

RSR -token är en ERC 20 -token baserad på Ethereum -blockchain. Det är därför bäst att använda en kryptoplånbok som stöds av ERC 20. Till exempel kan du använda en av följande ERC20 -plånböcker för att säkert lagra dina RSR -tokens:

Om du planerar att köpa stora mängder RSR bör du använda en av följande hårdvaruplånböcker:

Vad gör investeringar i Reserve Rights intressanta?

Reserve består av ett team av extremt passionerade människor som har tjänat sina ränder i fintech-världen. Reservte-eamet assisteras också av rådgivare med imponerande meriter, inklusive penning-ekonomen Garett Jones och tidigare SEC-kommissionär Paul Atkins.

Dessutom har projektet lyckats locka till sig ett antal välkända investerare, däribland Peter Thiel, medgrundare av PayPal.

Förutom investeringarna har företaget en enorm tillväxtpotential inom sektorn för finansiella tjänster.

En lösning på hyperinflation

Reservrättsprotokollet kan ge en lösning på problemet med hyperinflation. Länder som Venezuela, Argentina, Iran, Zimbabwe, Sudan, Jemen och Turkiet är regioner med höga inflationstakter och har dåliga valutakurser på USD. Därför vill reservteamet övertyga företagare och samhällen i dessa länder om vikten av deras kryptovaluta.

Vilka är riskerna med att investera i Reserve Rights?

För att globalt accepteras som ett peer-to-peer-penningöverföringsmedium behöver Reserve en mycket skalbar blockchain. Men deras huvudsakliga nettotoken lanserades på Ethereum som kämpar med just denna skalbarhet. Om de inte flyttar till en snabbare blockchain verkar deras slutliga mål hypotetiskt och realistiskt ouppnåeligt.

Och även om Reserve Rights är tänkt att vara ett helt decentraliserat open-source-projekt, har teamet ännu inte publicerat sin kod.

Konkurrens från andra stabila myntprojekt

Det är allmänt känt att kryptovalutor är extremt flyktiga till sin natur. Därför har många stabila mynt redan utvecklats för att ge handlare och innehavare av kryptovalutor pålitliga långsiktiga priser. De flesta större stablecoin -projekt som t.ex. Tether (USDT), Paxos Standard (PAX), USD Coin (USDC) och Bitvavo Coin (BUSD) har alla amerikanska dollar som säkerhet.

Reserve Protocol stablecoin RSV gör inte det. Det är omöjligt att säga hur RSV jämför sig med sina rivaler eftersom ingen cirkulerande leveransdata finns tillgänglig och därmed inget börsvärde noteras på Coinmarketcap.com. Men det är klart att Reserve inte är det enda parti som strävar efter att bli det ledande stablecoinet.

Världens mest stabila mynt?

Reserve Protocol-teamet tänker helt klart bli världens stablecoin och vill utöka sitt token ekosystem till att omfatta en rad kryptovalutor inklusive några som kan användas för långsiktiga investeringar. Genom att lansera protokollet i länder med hög inflation som Venezuela och Argentina, och genom att rikta in sig på tillväxtmarknadsekonomier, tror laget att de kan få en konkurrensfördel. Även om detta verkligen är fallet för dessa länder, återstår det att se om det kommer att hända på global nivå.

Investera i Reserve Rights: Hur kommer reserve-protokollet att utvecklas?

Projektets användar-bas växer, men detta är bara början på vad Reserve Protocol -teamet har i åtanke. Deras plan är att expandera det decentraliserade nätverket till länder över hela världen. Det finns också planer på att lägga till andra funktioner, till exempel behandling av kortbetalningar, automatiserad valutaväxling, hantering av löner och mycket mer.

Det är ännu inte bevisat, men Reserve Protocol -teamet tror att hela ekonomier kan köra på kryptovalutor. De tror också att det genom peer-to-peer-tillvägagångssättet kommer att ta bort den tillsyn och reglering som ofta är förknippad med finansiella system.

Spara och utför transaktioner med reserve-protokollet

Reserve-protokollet har redan släppt sin mobilapplikation i flera sydamerikanska länder. Bland dess användare finns företagare och vanliga människor från Venezuela som använder transaktionerna med låg friktion som möjliggörs av reserve-protokollet.

De har också nytta av att kunna spara och genomföra transaktioner i en annan valuta än deras venezuelanska peso, vilket är mycket inflationärt. Protokollet fungerar ganska enkelt. En användare använder appen för att köpa RSV och välja en överföringsmetod.

Överföringen går till en av reserve-protokollets näthandlare som uppfyller begäran genom att skicka RSV. Användaren kan sedan spendera RSV som han vill.

Är Reserve Rights en lönsam investering på lång sikt?

Teamet står inför en betydande utmaning att direkt rikta sig till höginflationsländer och tillväxtmarknadsekonomier. Det är ingen liten uppgift att etablera ett globalt nätverk av säljare och användare i den sektorn som är engagerade i att använda RSV -tokens.

Projektet är mycket spekulativt och kräver att laget kontinuerligt lär sig nya saker och anpassar sig när projektet växer. Och utan tvekan kommer komplexiteten i själva projektet, i kombination med svårigheterna i ekonomiskt ineffektiva länder, att skapa oförutsedda problem som måste åtgärdas.

Reserve har redan gjort betydande framsteg, men det är ett långsiktigt projekt. Det finns inget att säga när projektet kan börja gå mot fullt oberoende och decentralisering, men de som delar det filosofiska tänkandet bakom projektet och Reserves mål kan stödja projektet genom att köpa och hålla RSR -styrningstoken. Om projektet uppnår sina mål kan detta vara en mycket lönsam investering på lång sikt.

Investera i Reserve Rights: Vad är prisprognosen?

Reserve-protokollet används oftare vilket gör det till en mer tilltalande investering. Detta återspeglas också i de prisprognoser som många analytiker och experter uppskattar att vara höga för de kommande åren. Detta gör RSR till en potentiellt bra investering.

Observera att investeringar i kryptovalutor innebär höga risker. Du kan också förlora hela din insättning. Det är ofta klokt att komma in på marknaden vid olika tidpunkter: på så sätt slipper du investera alla dina pengar i denna kryptovaluta högst upp.

Marknadsvärde och tillhandahållande av Reserve Rights

Reserve Rights har en fast tillgång på 100 miljarder tokens. Mindre än 10% av dessa är för närvarande i omlopp. Den maximala token -tillgången är förutbestämd, men en stor andel av tokens är låsta av olika skäl.

Reserve Rights -token lanserades inledningsvis med en cirkulation på 6,85 miljarder tokens, varav 3% distribuerades till Huobi Prime IEO -deltagare, 2,85% släpptes som projekt-token och 1% till privata investerare. Alla team-, rådgivare-, partner- och investerar-token förblir låsta tills huvud-nätet lanseras.

55,75% av utbudet är inlåst i ett smart kontrakt som kallas slow-wallet. Pengarna från denna plånbok släpps efter en månads försening med ett offentligt on-chain-meddelande från reserve-teamet som förklarar syftet med uttag.

När upprättades Reserve Rights?

Reserve Rights grundades 2017 av Nevin Freeman, Matt Elder och Miguel Morel. Företaget har sitt huvudkontor i Oakland, Kalifornien. Sedan dess har laget vuxit till mer än 10 medlemmar. Miguel Morel var tidigare ansvarig för operativa strategier, men han finns inte längre med på Reserves webbplats. Ryktet säger att han grundar en ny start.

Vad är det nuvarande Reserve Rights-teamet?

Reserve Rights -teamet har för närvarande 18 medlemmar och rådgivare. Alla medlemmar är inte listade på webbplatsen, eftersom de vill vara anonyma på grund av var de befinner sig eller för att skydda sin identitet. Dessa är de viktigaste teammedlemmarna:

Nevin Freeman (medgrundare och VD):

Freeman är en av grundarna av Reserve och är VD för projektet. Han ansvarar för strategi, juridiska frågor och teamkoordinering. Innan han grundade Reserve grundade han bland annat Paradigm Academy, Metamed och RIABiz. Freeman är angelägen om att lösa problemen som hindrar mänskligheten från att nå sin potential, och han är särskilt orolig för att avvärja de långsiktiga riskerna med utvecklingen av artificiell intelligens.

Matt Elder (medgrundare och CTO):

Elder är också en av grundarna av Reserve och dess tekniska chef. Han är ansvarig för utvecklingen av protokollet och arkitekten bakom implementeringen. Innan han grundade Reserve var han ingenjör vid Alphabet, IBM och Quixey, bland andra.

Charlie Smith (affärsutveckling):

Smith är ansvarig för taktik och partnerskap på Reserve. Han arbetade tidigare som managementkonsult på ReD Associates och hjälpte till att starta en bitcoinmine i Texas.

Cathleen Kilgallen (CFO och Compliance Officer):

Kilgallen ansvarar för Reserves ekonomi och säkerställer att teamet följer dem. Innan Reserve var hon COO på Leverage Research and Paradigm Academy och har bland annat arbetat för The Jane Goodall Institute och Amnesty International.

I teamet ingår också Jesper Ostman och Taylor Brent för protokollutveckling, Mark Lee för juridik och Erika Campbell för drift på plats.

Vill du lära dig mer om Reserve och Reserve Rights -token? Besök webbplatsen för denna kryptovaluta.

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *