Hur kan du köpa Altice-aktier?

Vill du veta hur du kan investera i Altice-aktier? I den här artikeln kan du upptäcka hur du kan köpa och sälja Altice-aktier. På denna sida kan du också hitta den senaste aktiekursen för företaget Altice.

Var kan du köpa Altice-aktier?

Vill du köpa Altice-aktier? På de allra flesta mäklarna kan du köpa Altice Europe samt Altice USA-aktier. Innan du gör det är det viktigt att undersöka exakt vilken typ av aktiviteter de utför. Köp bara aktier när du har förtroende för företagets framtid. Vill du köpa Altice-aktier? Du kan direkt köpa Altice-Aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Altice-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är Altices aktiekurs?

Är du nyfiken på Altices aktiekurs? I diagrammet nedan kan du se det senaste CFD-priset på Altice. Du kan också använda knapparna för att göra en beställning direkt.

Är det klokt att investera i Altice?

Det är klokt att vara försiktig med investeringar i Altice. Företaget har endast haft begränsade spekuleraer under den senaste perioden, alternerande med ibland betydande förluster. De olika övertagandena från företaget kan visa sig bra, men skuldbördan kan också få företaget i trubbel.

Förvärven bidrar helt klart till företagets omsättning. Om företaget kan minska sina skulder kan Altices lönsamhet öka avsevärt. Detta kan vara en bra anledning att köpa Altice-aktier.

En annan positiv aspekt av Altice-aktien är den globala positionen som företaget har byggt upp. Kunder betjänas i dussintals länder, så att ekonomiska problem i en region kan absorberas av goda resultat i en annan.

Hur kan du köpa Altice-aktier?

Vem som helst kan köpa Altice-aktier på börsen: allt du behöver är ett konto hos en mäklare. En mäklare är ett företag som gör det möjligt för privata investerare att handla aktier via internet. Vill du veta med vilka parter du kan investera? Ta sedan en titt på vår översikt över de bästa mäklarna:

När du har öppnat ett konto hos en mäklare kan du köpa Altice-aktier genom att använda sökfunktionen för att välja aktien. Du kommer då att se ett bud och ett Begärt pris. Begärt pris är det pris som aktien säljs för närvarande. När du gör en marknadsorder kan du köpa Altice-aktier direkt till detta pris.

Vill du hellre vänta tills priset når en viss nivå? Då kan du göra en begränsningsorder: du anger ett pris till vilket du köper ett X-antal aktier. I vissa fall kan det också vara smart att ställa in Stop loss. Speciellt för aktiva handlare kan en stop loss hjälpa dig att undvika att förlora en stor del av din insättning till denna investering.

Allmän data om Altice

Telekommunikationsföretaget Altice, som grundades 2002, har sitt säte i Amsterdam. Företaget är verksamt inom områdena TV, internet och telefoni. Som ett resultat av några förvärv har det blivit ett stort företag som är verksamt i Europa och USA.

Om Altice-företaget

Telekommunikationsföretaget Altice, som grundades 2002, har sitt säte i Amsterdam. Företaget är verksamt inom områdena TV, internet och telefoni. Som ett resultat av några förvärv har det blivit ett stort företag som är verksamt i Europa och USA.

I Europa är företaget huvudsakligen verksamt i Frankrike. Det är ett företag med mer än 10 miljoner kunder och cirka 50 000 anställda. Företaget börsnoteras i januari 2014. Börsnoteringen ger företaget mer ekonomiskt utrymme och därmed fler möjligheter att förvärva andra företag.

Viktigt: Altice är delat

Numera, med en investering i Altice, kan du investera i både den europeiska och den amerikanska filialen. Detta beror på att företagets aktiviteter har delats upp. Detta beslut togs efter att investerare hade uttryckt sin oro över skulderna till följd av de olika förvärven. Du kan därför välja att investera i Altice USA eller Altice Europe.

Vad är Altices affärsverksamhet?

Altice är ett Amsterdam-baserat företag som har vuxit till ett stort telekomföretag genom olika förvärv. Altice USA och Altice Europe har mer än 40 miljoner kunder över hela världen. Innan du investerar i Altice är det viktigt att undersöka båda filialerna lika noggrant. På så sätt kan du bestämma i vilken filial du vill köpa aktier.

Fördelarna med Altice-aktier

Överväger du att köpa Altice-aktier? Dessa aktier har tre fördelar:

Den första fördelen är att Altice har en ökad omsättning varje år. Det innebär att mer pengar tjänas varje år. Det faktum att spekuleraen fluktuerar just nu beror på skulder som uppkommit vid företags övertaganden. Efter att ha betalat av skulderna kommer spekuleraen sannolikt att öka. Detta kan då leda till en kraftig ökning av aktiekurserna.

En andra fördel är att det är ett stort företag. Att investera i ett stort företag är säkrare på grund av stordriftsfördelarna. Till exempel kan ett stort företag köpa råvaror till lägre priser. Dessutom har människor större förtroende för stora företag. Detta är två skäl till att stora företag ofta presterar bättre på börsen.

En tredje styrka med denna andel är att Internet är en stor och växande marknad. Den globala tillgången till Internet ökar utan tvekan. Det finns därför en växande efterfrågan på Altices internettjänster, och den växande efterfrågan innebär att aktiekurserna kan fortsätta att stiga.

Altice

Riskerna med Altice-aktier

Överväger du att köpa Altice-aktier? Dessa aktier har två nackdelar:

Trots de gynnsamma utsikterna är Altice-aktiens lönsamhet inte säker: om företagets beslut visar sig vara fel kommer aktiekursen att falla i framtiden.

Marknaden för de traditionella TV-leverantörer blir allt mindre. Altice erbjuder digital-TV. Det långsamma försvinnandet av digital-TV är förmodligen inte en katastrof för detta företag. Företaget erbjuder också internet och telefoni. Försvinnandet av TV kommer dock att ytterligare minska företagets spekuleraer.

De böter som ålagts företaget

Altice har fått några böter. I november 2016 fick företaget exempelvis böter av en fransk konkurrensmyndighet för att påbörja integrationen av SFR utan godkännande från myndigheternas sida. Europeiska kommissionen bötfäll företaget med 124,5 miljoner euro 2018 i samband med förvärvet av telekommunikationsföretaget PT Portugal.

Böter av detta slag kan sätta en stor press på aktiens pris. Det är därför viktigt att hålla koll på den senaste utvecklingen på Altice. På så sätt kan du bestämma om det är intressant att investera i Altice-aktier.

Airbus
Airbus
AXA
AXA
BNB Paribas
BNB Paribas
Danone
Danone
Christian Dior
Christian Dior
Hermès
Hermès
L'Oréal
L'Oréal
Louis Vuitton
Louis Vuitton

författare

Alex Mostert Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *