Hur kan du köpa Hermès-aktier?

Hermès är en välkänd producent av lyxvaror. När den globala rikedomen fortsätter att öka kan ett företag som Hermès öka sin lönsamhet på lång sikt. Är du nyfiken på hur du själv kan investera i Hermès-aktier? På denna sida diskuterar vi hur och var du kan köpa Hermès-aktier.

Var kan du köpa Hermès-aktier?

Hermès kan dra nytta av statusorienterade samhällen där rikedom växer. Ett bra exempel på detta är Kina: nya rika kineser gillar att visa upp sin rikedom genom att köpa de dyra produkterna från ett varumärke som Hermès. Vill du köpa Hermès-aktier? Du kan direkt köpa Hermès-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadInformationRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Hermès-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!
Degiro€2,50 per transaktion

Vad är aktiekursen för Hermès?

Är du nyfiken på hur priset på Hermès-aktier utvecklas? I diagrammet nedan kan du se omedelbart till vilket pris du kan köpa och sälja CFD-aktier Hermès:

Om Hermès

Det franska modehuset Hermès står för klass, hantverk och 100% tillverkat i Frankrike. De handgjorda produkterna är av bästa kvalitet. Välkända produkter är Kelly- och Birkin-väskorna och silkesjalarna. Den berömda modedesignern Jean-Paul-Gaultier designade kollektioner för detta modehus från 2003 till 2011.

Företagets historia

Företaget grundades i Paris 1837 av Thierry Hermès. Företaget började som ett sadelmakeri och producerade sadlar för rika familjer. I slutet av 1800-talet började adeln att resa som en ny hobby, vilket gjorde resor med häst mindre populära. Hermes introducerade sedan produkter som var nödvändiga för resor, såsom stugbyxor och väskor. Dessa nya produkter var också tvungna att uppfylla höga krav: Europas elit uppskattade den höga kvaliteten.

Företagets samling fortsatte att expandera. 1920 började företaget erbjuda klockor och smycken. Andra produkter som företaget erbjuder är skor, slipsar, parfymer och hemtillbehör.

Hermès öppnade butiker över hela världen. Företagets flaggskepp är fortfarande butiken på Rue de Faubourg Saint Honoré i Paris. Världsstjärnor som Grace Kelly, Audrey Hepburn, Jacqueline Kennedy och Brigitte Bardot tillhör kundkretsen för detta berömda modehus.

Hermès gör bra av sig

I mars 2019 tillkännagav företaget sitt resultat för 2018. Hermes klarar sig, till skillnad från många andra lyxmärken som upplever en minskande försäljning. Företagets försäljning ökade med 7,7 procent 2018. Hermès är optimistisk om framtiden. Den högre försäljningen och de högre vinsterna beror främst på de många asiatiska kunderna.

Tror du att Hermès kommer att lyckas göra mer vinster på den allt mer rika asiatiska marknaden i framtiden? I så fall kan det vara intressant att köpa Hermès-aktier.

Omsättningstillväxt under tredje kvartalet

Omsättningstillväxten återkom under tredje kvartalet 2020. I butikerna var omsättningstillväxten under tredje kvartalet 12 procent. Butikerna i Europa var tvungna att hantera mycket färre turister, vilket delvis kompenserades av lokala inköp.

I Asien var det tredje kvartalet framgångsrikt. Försäljningen ökade med 29 procent. Omsättningsökningen beror främst på det ökade antalet onlineförsäljningar. I Amerika minskade försäljningen med 29 procent. Enligt företaget beror detta främst på stängningen av butiker på Hawaii.

Detta är också ett bra tillfälle för Hermès, som kan fortsätta på grund av coronapandemin: genom att öka sin position på Internet kan människor köpa företagets produkter lättare.

Airbus
Airbus
Altice
Altice
BNB Paribas
BNB Paribas
Danone
Danone
Christian Dior
Christian Dior
L'Oréal
L'Oréal
Louis Vuitton
Louis Vuitton

Auteur

Oliver Metz Avatar
Over Oliver Metz

Test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *