Hur kan du köpa Ubisoft-aktier?

Ubisoft är en välkänd utvecklare av spel. Studion startades en gång av fem bröder och växte från Frankrike till ett internationellt företag med många filialer över hela världen. Genom att investera i Ubisoft investerar du direkt i ett av de största företagen inom spelbranschen. Men vad är det bästa sättet att köpa Ubisoft-aktier? Och vad är den aktuella aktiekursen för Ubisoft-aktien? På den här sidan kan du läsa allt om det!

Var kan man köpa Ubisoft-aktier?

När du köper aktier måste du ha förtroende för företagets framtid. Funderar du på att köpa Ubisoft-aktier? Undersök vilka spel företaget arbetar med just nu. Tror du att dessa spel kommer att bli en succé? Då kan det vara klokt att köpa Ubisoft-aktier. Vill du köpa Ubisoft-aktier? Du kan direkt köpa Ubisoft-aktier? med en av dessa trovärdiga börsmäklare:

BörsmäklareKostnadRegistrera
eToro€0 av kostnad per aktie. Minsta insättning mindre än 50 USD/EURO.
* Med investering kan du förlora din investering.
AvatradeHandla Ubisoft-aktier aktivt till låg kostnad med en gratis demo!

Vad är aktiekursen på Ubisoft?

Är du nyfiken på aktiekursen på Ubisoft? I grafen nedan kan du se hur Ubisoft-aktien har presterat den senaste perioden. Du kan använda knapparna för att öppna en handelsposition på företaget.

Företagsinformation för Ubisoft

Nedan hittar du de viktigaste företagsuppgifterna för Ubisoft.

Aktiekurser för de senaste 5 dagarna

I tabellen nedan kan du se aktiekurserna för Ubisoft för de senaste 5 dagarna:

Är det klokt att köpa Ubisoft-aktier?

Innan du kan bestämma dig för om det är smart att köpa Ubisoft-aktier är det lämpligt att undersöka spelmarknaden noggrant. Spel blir mer och mer komplexa och de stora spelbolagen tävlar om spelarens uppmärksamhet. Ubisoft måste därför hela tiden släppa nya, kreativa titlar för att fortsätta prestera bra.

Att investera på spelmarknaden kan vara en bra idé: 2025 förväntas hela marknaden vara det värde över 250 miljarder USD. Marknaden växer fortfarande starkt och fler och fler människor blir fanatiska spelare. Spel är därför inte längre bara något för nördar och geeks.

Innan du investerar i Ubisoft bör du undersöka hur företaget går i jämförelse med konkurrenterna. På så sätt kan du avgöra om det är smart att köpa Ubisoft-aktier.

Om företaget Ubisoft

Det franska företaget Ubisoft Entertainment var tidigare känt som Ubisoft. Detta stora företag är en utvecklare och utgivare av datorspel. Huvudkontoret för detta företag ligger i Montreuil. Sett till storlek är detta oberoende företag den tredje största utgivaren av dataspel i Europa och den tredje största i USA. I världen, om Japan exkluderas, är det det fjärde största företaget i spelbranschen. Företaget har 20 filialer i 16 länder.

Ubisoft

Ett företag med många utvecklingsstudior och filialer

Ubisoft Entertainment har utvecklingsstudior och filialkontor i Rotterdam, London, Paris, Abu Dhabi, Barcelona, Odessa, San Francisco, Shanghai, Singapore och andra. Varje år grundas eller förvärvas nya utvecklingsstudior och filialer.

Tror du att denna internationella expansion kommer att bidra till Ubisofts framgång? I så fall kan det vara smart att köpa Ubisoft-aktier.

Ny prestationstudie i Toronto

Den nya performance capture-studion, som öppnade 2012, täcker en yta på 750 kvadratmeter. Många datorspel utvecklades i denna studio. Tekniken utvecklas ständigt, varför en ny, ultramodern studio öppnades 2019. Denna nya studio gör det möjligt att uppnå en högre kvalitetsnivå. Ännu mer spännande och bättre spel kan skapas för spelare.

Ubisoft Entertainments historia

Företagets historia börjar 1986 när fem bröder grundade företaget Ubisoft. Företaget var beläget i staden Carentoir i Frankrike. Bröderna började genast utveckla dataspel och avtal slöts med andra dataspelsutvecklare. Genom avtal med företag som Electronic Arts kunde bröderna distribuera de datorspel de utvecklade över hela Frankrike.

I slutet av 90-talet lyckades Ubisoft sälja spelen i andra länder. Datorspelen såldes i Tyskland, Storbritannien och USA.

Redstorm Entertainment, en framgångsrik amerikansk utgivare av datorspel, blev en del av Ubisoft år 2000. Namnet på det franska företaget blev Ubisoft Entertainment.

Ubisofts första spel

Det första officiella spelet som publicerades av Ubisoft var Zombi. Zombi är ett överlevande skräckspel i first-person som innebär att du ser direkt genom hjältens ögon. Spelet utspelar sig i London där du måste överleva ett zombieutbrott.

Tillväxt med Red Storm

Företaget Ubisoft har vuxit genom att ta över andra parter. Ett exempel på en utvecklare de förvärvade var Red Storm Entertainment. År 2000 blev detta företag en del av Ubisoft. Spel som utvecklades senare inkluderar Tom Clancy’s Splinter Cell och Prince of Persia.

Det är klokt att hålla ett öga på eventuella uppköp av Ubisoft-företaget. Om du tror att ett uppköp bidrar positivt till företagets resultat kan det vara klokt att köpa Ubisoft-aktier.

Airbus
Airbus
Altice
Altice
AXA
AXA
BNB Paribas
BNB Paribas
Danone
Danone
Christian Dior
Christian Dior
Hermès
Hermès
L'Oréal
L'Oréal

författare

Felli Avatar
Om oss

När jag var 16 köpte jag min första aktie i hemlighet. Sedan det "stolta ögonblicket" har jag hanterat trading.info i över 10 år. Det är mitt mål att utbilda människor om ekonomisk frihet. Efter mina studier företagsekonomi och psykologi bestämde jag mig för att lägga all min tid på att utveckla denna webbplats. Eftersom jag älskar att resa jobbar jag från hela världen. Klicka här för att läsa mer om trading.info! Tveka inte att lämna en kommentar under den här artikeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *